Daily Item | 5 Cheap of the Week | Week Shot | Win it | Cat Walk | People in Fashion | Forum | Speaker | Вход / Регистрация

 
За нас

 

                                                                                           Изтегли за WallpaperПредставяме ти TeenViewSofia като новото лице на младите хора в интернет пространството.

Сайтът на тийнейджърите има за цел да се превърне в основен източник на полезна, практична и интелигентно поднесена информация за модерния начин на живот в София, България и по света!

Напиши в браузера teenviewsofia.com и пред теб ще се отвори цветният, уханен свят на младото поколение с многообразието си от теми, които вълнуват не само аудиторията между 10 и 22 години, но и техните пораснали братя и сестри, родители.

Основна тенденция в TeenViewSofia е възпитаване на добър вкус, положително отношение към живота и съпричастност към проблемите на най-младите.

Чрез постоянната връзка между медията и читателите през различни трибуни за изказване и коментар, екипът от красиви и безкрайно различни млади автори ще ни засипва непрекъснато с вдъхновяващи идеи за сладък живот.

TeenViewSofia е новото място за среща на финия млад човек с индивидуална позиция и разностранни интереси с истинското лице на световната мода и лайфстайл.

В teenviewsofia.com ще намираш информация както за мода, козметика, пазаруване, готини популярни и не толкова лица, така и за сцена, музика, игри, спорт, планиране на училище, университет, пътешествия, първа среща, първа любов и по-сериозните връзки и отношения.

Накратко: TeenViewSofia е приключение. Защото като пряк наследник на ViewSofia, който доказа с годините, че е първенец сред българските сайтове в свежите авторски идеи, TeenViewSofia продължава традицията да осъществява нестандартни и интересни проекти Читателят е главен герой.

Всяка седмица на страниците на Teenviewsofia.com ще имаш възможност да спечелиш чисто нов козметичен продукт, моден аксесоар, книга, вход за парти и всичко, което може да бъде част от динамичния градски живот на най-младите.

Дерзайте, млади хора, TeenViewSofia ще е вашето място за изява.

 

----------------------------------------------------------------------

About Us

 

                                                                                               Download for wallpaper