Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Местата | Находки | ИзбраноВход / Регистрация

Пролетна second hand мания

11-03-2010     4
 

Пролетна second hand мания


Магазините second hand са безспорно интересно и пълно с разнообразие място. Не сме сигурни, че славата им е пораснала, откакто света е във финансова криза, но със сигурност знаем едно – ако сте достатъчно упорити и последователни, в тях можете да откриете истински съкровища. При това маркови! И вероятно шити в Италия, а не в Китай.

Единственото, с което трябва да разполагаш е много време, за да можеш спокойно да се заровиш в купищата разнообразие и забавлявайки се да напълниш и преобразиш гардероба си за пролетта.

Та, да си дойдем на думата. Спряхме се на магазин Мания в Дружба, точно срещу Кауфланд. Дрехите, които избрахме за пролетния ти outlook са изключително запазени и са истинска находка, а цените, както ще се увериш са просто смешни.

розово сако 10лв.
синя жилетка 1, 95лв.
червено сако 7лв.
плетен шал 1, 90лв.
зелена блуза 3,50лв.
черна блуза с ламе 4лв.
чанта- 3 лв.

панталон 7лв.
зелена жилетка 3лв.
късо спортно палто 10лв.
шапка 2лв
сако с цип
пола с жълто коланче 2,85лв
кецове Converce 12лв.

Зареждат с нова стока в сряда.
 


 

текст: Йоанна
фотография: TeenViewSofia
Коментари 4
4
публикувано на: 02/12/2012, 16:11 от rikondo
магазините са чудесни, има неща за всеки вкус и няма да срещнете да се повтарят по улицата. достатъчно маркови, а колкото до това че са втора ръка има препарати и вода. обувките от вътре ги забърсвате с лавандулов или друг спирт и сте готови. радвам се че ги има, ползвам тези магазини още от 1996 год. имам блузи, които и днес са актуални, не са мръднали
3
публикувано на: 08/04/2010, 19:17 от muhumorko
Предпочитам да ходя ако щеш с дрехи от Илиянци, от колкото с дрехи секънд ханд. Не виждам как някой ще си купи обувки (подчертавам) от такъв магазин, болести, ала-бала.. а и не само обувките.. Твърдо против, но щом има такива магазини значи има и фенове.
2
публикувано на: 16/03/2010, 17:06 от AbbeyDawn
Яд ме е, че няма такъв магазин в Пловдив :((
1
публикувано на: 12/03/2010, 20:17 от kofi4ka
Всеки път като наминавам през визирания "Мания", излизам с две до пръсване пълни големи торби хахах това ми е любимия секънд хенд!