Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Вход / Регистрация

Фенките на Калин Врачански могат да се борят за свободното му сърце

15-10-2010     0
 

Фенките на Калин Врачански могат да се борят за свободното му сърце


Звездата от "Стъклен дом" Калин Врачански е свободен, всяка фенка може да се пробва да спечели сърцето му.
Той категорично заяви, че след раздялата с приятелката си Силвия в момента няма нова жена до себе си, въпреки че преди месец беше засечен от папараци да се гушка с неизвестна дама. Явно преживяването е било мимолетно, пише Монитор.

Той твърдо отрича слуховете за връзка с колежката му в сериала Радина Кържилова. Чаровният актьор отсече, че доколкото знае Радина има сериозна връзка и няма поводи за коментари, които да ги обвързват. "Не знам кой пуска подобни слухове, няма нищо вярно.

С Радина сме в добри колегиални отношения, нищо повече", заяви новият секссимвол в актьорското съсловие. "Засега съм ерген и това ми харесва. Няма да скрия, че ми е приятно да имам много почитателки сред дамите. На представление в Пловдив на спектакъла "Електра" млади жени бяха изкупили всички билети и 70 процента от публиката беше дамска" ­ споделя Калин Врачански.

Междувременно друга млада звезда от "Стъклен дом" ­ Луиза Григорова, призна, че Врачански е мъжът, когото харесва най-много от целия състав в хитовия сериал. "Харесвам Калин и като колега, и като мъж", сподели крехката брюнетка с тийнейджърска визия.

 

текст: TeenViewSofia
фотография: Press