Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
След 7-ми | След 12-ти | Първа работа | ПрепишонкиВход / Регистрация

Почина актьорът Андрей Баташов

29-11-2010     0
 

Почина актьорът Андрей Баташов


Екипът на TeenViewSofia.com планираше тази седмица да посвети на сценичните изкуства, на театъра, но понеделникът започна с една изключително тъжна вест - тази сутрин почина актьорът Андрей Баташов.

Талантливият актьор е роден е на 10 септември 1965г. във Волгоград, Русия, завършва НАТФИЗ през 1989г в класа на проф. Енчо Халачев. Преподава актьорско майсторство в НАТФИЗ от 1996г. От 2001 г. доцент по актьорско майсторство. Има повече от 40 роли в театъра и киното. Играеше в трупата на Народния театър "Иван Вазов", а от 2004 г. бе на свободна практика.

Всички ние го познавахме най-вече от постановката "Секс, наркотици и рокендрол", игран над 500 пъти на сцената на Театър 199.

Режисира постановките „Ритъм", „360 градуса", "SEXXX" и „Разбираш ли ме правилно".

Народен представител от2007 година. Рицар на ордена на тамплиерите.
 

Изключителен талант с неповторимо харизматично излъчване, което приковаваше вниманието на публиката от началото до края.

Ще липсва на театъра, на публиката, на всички!

Но ако има горна земя, то там със сигурност има и сцена, от която, сигурни сме, той ще продължи да озарява и радва своята нова публика.

А тук, ние ще продължаваме да се борим с препятствията, онези - най-големите, за които Андрей Баташов казваше, че са в самите нас, и които вече не съществуват за него. 

 

 

 

 

текст: TeenViewSofia
фотография: