Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Помощ, проблем! | Да побръмчим | Мили родители | Загори тенджераВход / Регистрация

5 истински истории за първия път

26-03-2010     2
 

5 истински истории за първия път


Ех, първият път! Всеки има своя спомен за него, но не всеки смее да си го припомня.
Нечовешки болки, излагации, бързане, какво ли не сме слушали по въпроса. Но ако се замислиш, щом хората го правят, значи едва ли е толкова страшно!

Ето ти пет истински истории, на които можеш да се посмееш и от които можеш да си вземеш бележки:

Стефани


Бях в Planet на кафе с приятелки. Отивах към тоалетната, когато пътьом, минавайки край бара, ме заговори хубав мъж, който си пийваше сам самичък. В мига, в който чух гласа му /английска реч междувпрочем/, знаех, че го харесвам.

Беше висок, едър, мускулест, с пъстри очи, невероятно секси, около трийсетака, т.е около и над 10 години по-голям от мен /бях само на 17, ако трябва да съм точна/.

Страшно ме възбуждаше чуждият език. Оказа се, че не е от Острова, беше турчин, бизнесмен, част от бизнеса му се развивал на наша територия.

На следващия ден бяхме заедно за ранна вечеря. След това продължихме да се виждаме, когато идваше в България. Не след дълго знаех, че страшно много го желая чисто физически и ми харесваше идеята, че няма начин да сме заедно принципно и завинаги.

Направихме го! Без кръв, истерии или сцени, но да си призная болеше ужасно. Спирахме, пийвахме водка /по много мъничко/, аз дори се понапих лекичко и така довършихме започнатото.

Връзката ни не продължи прекомерно, не успях, за добро или за лошо да се влюбя. Общите ни преживявания продължиха само през още няколкото негови визити в страната… после… после аз се пренасочих към друг обект.

Този вече не представляваше интерес. Може да е странно, но го усещах като нещо, изпълнило функцията си и вече не съвсем нужно. Съжалявам, т.е. не съжалявам.
 


Борис


Отидохме на вилата на една мацка с класа, всеки беше довел и по някое другарче. Случи се няколко месеца преди да стана на 18. Появи се много интересна мадама - с тънка талия и много големи гърди и дупе.

Започнах да я следя с поглед, всъщност трудно отмествах очи, гледката беше импозантна. Усетих с периферното зрение как по едно време тя и един съученик се качиха в една от стаите да изконсумират харесването си, а всички останали, някак отборно, отидохме до вратата да слухтим.

След не повече от минутка те бяха приключили, момичето се показа на вратата и ни попита какво точно е толкова смешно.

Стоях изтукан, тя, обаче, не се поколеба и за миг. Под команда вкара мен и още двама в стаята, и всички като в някакъв унес минахме по реда си. Аз бях последният, естествено въобще не знаех какви ги върша, нещо между робот, нинджа и пубер, направих по спомени упражнението „едно, две, три, на място спри”.

И това е. Първи път като първи път, обаче щом ти е интересно… 

 


Теодор

Случи ми се още в осми клас. Една вечер излязох с компанията на по-голямата ми сестра. Нейната приятелка Цвети, която й беше колежка от университета, цяла вечер се закачаше с моя милост, а аз бях убеден, че яко се гъбарка.

В края на вечерта тя си ме нападна, заведе ме у тях и горе долу сама си свърши работата. Аз дори презерватива не знаех как да си сложа.

От притеснение, че ще се изявя като скорострелко, всъщност издържах към 40 минути и даже си мислех, че няма да успея да свърша. Тази жена беше страхотна, научи ме на толкова много неща.

Никога няма да я забравя и никога няма да разбера какво може да е харесала у един петнайсетгодишен кретен.


Мартина

На една нова година моята супер луда най-добра приятелка ме завлече със себе си на купон - домашно парти. В еуфорията около полунощ почнах да се целувам с някакво момче и малко по-късно с него се озовахме в една малка стаичка в апартамента, арена на мероприятието.

Ама каква ти стаичка, то си беше направо килер! Имаше една маса, едно диванче с нахвърляни дрехи върху него и един стол.

Той седна на стола, а аз върху него. Почнахме да се разсъбличаме, обаче аз, умницата, си свалих само единия ботуш и единия крачол на дънките.

Почувствах някакво ужасно пробождане и набързо се отказах. Имаше съвсем малко кръв и потника му беше леко поомазан. Станах, обух си крачола и ботуша, и си тръгнах. Бях убедена, че секса е много гадно преживяване. Тогава бях на 16.

Повече не се видях с това момче, а мнението ми за секса тотално се промени от следващият ми партньор, с когото изживяхме много голяма любов.
 


Поли

Имах си гадже от моя клас. И двамата бяхме на по 17 и девствени. Много се обичахме, беше си сериозно, ходехме още от подгответа. Едва ли не отраснахме заедно.

Разнасяхме се за ръчичка из училище и по парковете, а вечер като ме изпращаше до нас се натискахме яко и направо чупехме пощенските кутии във входа. Стигнахме до момент, в който и двамата смятахме, че сме достатъчно зрели, за да минем на следващото ниво.

Един уикенд неговите родители заминаха на почивка и аз отидох да преспя в дома му. В началото малко ме заболя, но неприятното усещане бързо отмина.

Цяла нощ правихме секс, отново и отново, и отново. Беше ни страшно интересно. На сутринта осъмнахме хипер изморени, всичко ни болеше, обаче продължавахме, сякаш не знаехме, че може, примерно, да поспим.

Докато завършихме училище бяхме заедно, но за съжаление след това пътищата ни се разделиха.  

текст: Анна
фотография: .Net
Коментари 2
2
публикувано на: 29/03/2010, 11:20 от bogdanov
bqhme na ve4erq vav kitaiiskiqt restorant kogato pusnaha edna strahotna balada i edna kaki4ka me pokani na tanc oba4e poneje bqh izklu4itelno sramejliv potancuvahme v toaletnata :}}} i kogato se varnahme nqma6e i pomen ot towa 4e sme sedqli na na6ata masa :D:D:D:D
1
публикувано на: 27/03/2010, 04:18 от greblotto
хахаха, много яко, супер смях ))))