Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Бюти икона | Грим | Коса и нокти | Тяло | Аромати | Здраве и фитнесВход / Регистрация

Топ 5 спирали за очи до 25 лева

09-12-2010     0
 


За да постигнеш ефекта разкошни, пърхащи като пеперуди мигли и впечатляващ поглед, непременно имаш нужда от добра спирала. А ако може и да е на добра цена – още по-добре. Ние ти предлагаме 5 спирали със страхотен ефект и то на разумна цена.
1. Маybelline Colossal Volume Express– 12лв.
За да постигнеш ефекта на супер обемни мигли, ползвай спиралата Maybelline Colossal Volum’Express (известна още като „жълтата на Maybelline”), която ти дава 9 пъти повече обем със своята колагенова форма за ултра изразителен поглед.
2. Maybelline The Falsies Volum' Express – 12.50лв.

Забавно е как с времето ефектът на изкуствени мигли започна да става все по-търсен и търсен, изоставяйки идеята за естественото. Ако и ти искаш да постигнеш ефекта на изкуствените мигли, които приковават вниманието само за миг, ползвай спирала Maybelline The Falcies Volum’ Express (т.е. лилавата). Тайната е в специална четка, която е извита и вдлъбната, така че да нанесеш достатъчно количество.3. L`Oreal Million Lashes
Най-новият хит на пазара е L`Oreal Million Lashes. Със сигурност си гледала рекламата с очарователната Ева Лонгория, която те подканва да „милионизираш” миглите си. Може да не ни се нрави много-много този глагол, но няма как да отречем безспорните качества на продукта. Какво е особеното при него? Обръща внимание на всяка малка мигличка. Перфектен избор, ако искаш да подчертаеш, но не да преувеличиш погледа си.
4. Avon SuperCurlacious – 15лв.
Avon Super Curlacious е спиралата с най-сладурска опаковка. Виждаш веселия надпис „Curlacious” и веднага ти просветна – тука ще да има извиване! И ще си абсолютно права, защото тази спирала извива до 200% миглите с ефект до 12 часа чрез специалната технология Flex Multibenefit. По този начин озаряваш погледа си.


5. L`Oreal Telescopic – 23лв.
Ок, вече уточнихме как да придадеш обем на миглите си, как да ги направиш да изглеждат изкуствени, как да ги подчертаеш и как да ги извиеш, но какво ще правим с дължината? Спокойно! Насреща е великолепната L`Oreal Telescopic, която увеличава дължината на миглите с над 60%!Малък трик: Най-добрият начин да постигнеш супер драматичен поглед със спирала е като използваш две – една за обем и една за удължаване. Миглите ти направо ще опират във веждите! 

текст: Ралица
фотография: