Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

С едно пожелание за нас, можеш да спечелиш книгата "Аз съм Ози"

07-01-2011     0
 

С едно пожелание за нас, можеш да спечелиш книгата


Изпрати ни своето новогодишно пожелание за 2011 година и може да спечелиш автобиографичната книга на Ози Озбърн - "Аз съм Ози".

Очакваме пожелания и честитки на teen@viewsofia.com до 16 януари 2011 включително.
(уточнение: С извинение, към всички, които вече са ни писали! Заради погрешно изписан email адрес вашите писма, естествено, не бяха получени в редакцията. Допуснатата грешна е наша, за което се извиняваме най-сърдечно и удължаваме сроко за инициативата с нови 7 дни. Благодарим ви за разбирането!)
Ето и единк кратък откъс от скандалното произведение на динозавъра на тежкия рок - "Аз съм Ози":

Баща ми винаги казваше, че някой ден ще направя нещо голямо. „Имам предчувствие за теб, Джон Озбърн”, казваше ми той, след като беше ударил няколко бири. „Или ще направиш нещо изключително, или ще влезеш в затвора.”

И прав се оказа моят старец. Влязох в затвора преди осемнайсетия си рожден ден.

Когато бях малък, ако ме сложехте до другите деца от улицата и ме попитахте кой от нас ще доживее до 2009, кой от нас ще има пет деца и четирима внуци и къщи в Бъкингамшър и Калифорния, никога не бих заложил на себе си. И все пак, ето ме сега, готов да разкажа своята история, със свои думи, за първи път.

Всеки ден от живота ми е бил събитие. Голяма част от историята ми няма да звучи приятно. Вършил съм много лоши работи навремето. Да, тъмната страна винаги ме е привличала. Но аз не съм дяволът. Аз съм просто Джон Озбърн, хлапето от работническия квартал, което напусна работата си във фабриката и реши да го удари на купон.


 

текст: TeenViewSofia
фотография: