Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Вход / Регистрация

Джъстийн Бийбър и Селена Гомез - какво общо?

04-01-2011     0
 

Джъстийн Бийбър и Селена Гомез - какво общо?


Колко ли разплакани почитателки на Джъстин Бийбър ще събере поредната гореща новина за него!?  След едно почти невинно появяване на сцената Джъстин Бийбър и Селена Гомез сякаш продължиха просто по колегиално, поне така смятаха милионите им фенове, но май нещата са доста по-различни.

Звездата на Дисни Селена Гомез и мокрия сън на всяка тийнейджърка Джъстин Бийбър не можаха да скрият горещата си авантюра от папараците. Дори на частна яхта из Карибско море, двамата бяха заловени в жарки прегръдки, които май не са само и толкова колегиални. 

Двамата млади, а вече толкова известни сладури празнували Нова Година заедно с приятелите си. Все още доста притеснителният и неустоимо чаровен Бийбър един единствен път спомена, че Селена е просто чудесна, но се ограничи единствено до това заключение, без да навлиза в лични подробности. Очевидно обаче младокът има доста повече за споделяне по отношение на по-голямата с две години от него Селена.

С нетърпение очакваме подробности за случката и дано 2011 година им донесе още много горещи емоции не само на закрити частни партита, но и на сцената.
 

текст: TeenViewSofia
фотография: http://justjared.buzznet.com