Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

„Здрач 4: Разсъмване” излиза на екран през ноември 2011г.

07-01-2011     0
 

„Здрач 4: Разсъмване” излиза на екран през ноември 2011г.


Всички фенове на сагата притаиха дъх, след като Бела най-накрая прие да се омъжи за разтуптяващият всички дамски сърца вампир Едуард в „Затъмнение”. Наскоро в интернет се появи снимка, пусната в Туитър от режисьора на четвъртата част от поредицата – Бил Кондън, която допълнително опъна нервите на по читателите, които едва удържат фронта, чакайки последната серия от сагата за смъртното момиче Бела Суон и нейната драматична любовна история с вампира Едуард Кълън. Филмът ще излезе в две части подобно на „Хари Потър и даровете на смъртта”. Появата на втората част от последния филм е планувана за 2012.

Продуцентите на поредицата разкриха информация относно обхвата на първата част, която очакваме на 18 ноември 2011 – тя ще включва сватбата на Бела и Едуард, меденият им месец на тайнствения остров Есме, както и раждането на детето получовек-полувампир. Това е и един от сюблимните моменти в книгата, където сцената е предадена по много реалистичен начин чрез описание на счупени кости и кървища. За да останат верни на публиката, продуцентите обещават раждането да бъде пресъздадено, но само през очите на Бела.

В четвъртата част от поредицата семейство Кълън се изправят отново пред Волтури – безмилостните и раздаващи присъди според собствените си интереси, прастари вампири. В двубоя с тях, на помощ идват върколаците, начело с Джейкъб Блек.

Не си представяме как ще дочакаме заветната 2012, за да видим края на сага, променила историите с вампири завинаги. Преди да влезете в кино салоните, се подсигурете с нужното количество кърпички и само напред!
 

текст: TeenViewSofia
фотография: .net