Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Бюти икона | Грим | Коса и нокти | Тяло | Аромати | Здраве и фитнесВход / Регистрация

Прелестната Натали Портман сияе като Miss Dior Cherie

14-01-2011     0
 

Прелестната Натали Портман сияе като Miss Dior Cherie


Сияние! Много, много точно определение за рекламната кампания на Dior - Miss Dior Cherie с участието на невероятната американска актриса Натали Портман. Сигурни сме, че този ореол, който витае около нея не се дължи единствено и само на бременността й. Всъщност Натали винаги е излъчвала тази студена аристократична прелест, доста нетипична като цяло за американките. Замисляме се дали семейните й корени не са европейски?!

Заснетият към рекламната кампания клип е дело не на някой неизвестен режисьор,а на самата София Копола. Това е първата поява на Натали за козметична марка, и то каква поява! Гигант като Кристиян Диор може само да бъде поласкан, че уникалната естествена красота на актрисата от „Черният лебед” ще краси парфюмите му.

За Натали Портман се знае, че е една от малкото знаменитости, които могат да се похвалят с диплома от Харвард. Талантлива, умна и с невероятен усет при подбора си на роли, Натали е доказала неведнъж колко важно е в Холивуд да не бъдеш просто пресметлив и красив.

Облечена само с кокетно забодена панделка за рекламата на парфюма, Натали излъчва класа и неподправен сексапил, пред който ние можем само да ахнем и замълчим! 

текст: TeenViewSofia
фотография: .net