Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Вход / Регистрация

Андрю Гарфийлд – новият Спайдърмен, с нов костюм

14-01-2011     0
 

Андрю Гарфийлд – новият Спайдърмен, с нов костюм


Първата официална снимка на новия Спайдърмен Андрю Гарфийлд в костюма си на супергерой, бе разпространена в мрежата от компанията Sony. Директор на поредната част за момчето, ухапано от генномодифициран паяк, е Марк Уеб, режисирал хиляди клипове за музикалния бизнес. Негов е й „(500) Days of Summer” – филм, който ние препоръчваме, но със забележката, че не е за всеки вкус!

За продължението на поредицата е разработен нов костюм, различен от този на Тоби Магуайър. Новата версия изглежда по-здрава като материя и по-малко компютърно обработена. Логото с паяка обаче е доста абстрактно и напомня на китайска татуировка. Най-важното обаче е, че Гарфийлд изглежда очарователно в костюма на Човека-паяк.

Звездата на Андрю изгрява с филма „Социалната мрежа”, а в „Never let me go” той успя да докаже неуспоримия си актьорски талант редом до Кийра Найтли и Кери Мълиган. Още един must see филм!

Премиерата на новият филм за Човека-паяк е насрочена за 2012 година. Е, ще трябва да почакаме, за да преценим сами визията и костюма.

 

текст: TeenViewSofia
фотография: .net