Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

100 години IBM, поглед в бъдещето

03-02-2011     0
 

100 години IBM, поглед в бъдещето

 

През 2011-а компанията IBM чества вековен юбилей, който ще бъде отбелязан с редица инициативи през цялата година, включително и в България.

Тази година IBM чества 100-тния рожден ден от основаването си на 16 юни 1911 г., съобщиха от българското подразделение на "голямата синя".

По случай вековния си юбилей компанията, която стои в основата на много от съвременните компютърни технологии, ще отправи поглед назад към историята на технологичните иновации и ще даде своето предсказание къде ще бъде светът в следващите 100 години, гласи официалната информация.

IBM ще използва това ключово събитие да се ангажира с бизнес лидери, академични среди, клиенти и месни общности в 170-те страни, в които оперира, като инициативите по случай 100 годишнината на компанията ще продължат през цялата година. Според IBM България, можем да очакваме много юбилейни инициативи и в нашата страна.

Като за начало от компанията предлагат кратка (13-минутна) видео ретроспекция на основните от нейна гледна точка събития през последните 100-години.


  

текст: TeenViewSofia
фотография: