Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Вход / Регистрация

Кейти Пери за ELLE с пъстро бизнес звучене

08-02-2011     0
 

Кейти Пери за ELLE с пъстро бизнес звучене


Да, свикнали сме да виждаме Кейти Пери бонбонено многоцветна. Именно на разнообразието от ярки цветове, характерни за певицата и за предстоящия моден сезон, залагат от ELLE за корицата си през идния месец.

Тя е очарователна, както обикновено, с обичайния си закачлив поглед, който верните й фенове истински обожават!

На въпросната корица Кейти е с лилав панталон с актуалната за сезона висока талия, със синя риза и наситено зелено сако. Някой би определил комбинацията за истинска модна катастрофа, но няма да е прав, защото точно именно на цветното разнообразие ще наблягаме през идващите топли месеци. Дори златният колан не дразни и дори създава усещане за равновесие.

Дантеленото бельо, което дискретно се подава от щедро разкопчаната риза, е в тон с цвета й, което още повече подсилва усещането за завършеност.

Електриково розовото червило завършва картинката и заковава погледа към лицето, където са огромните й сини очи, от който трудно ще откъснем нашите, особено ако сме от противоположния на Кейти пол.

Спокойно можем да кажем, че в излъчването на Кейти Пери е вмъкнато едно ново, нетипично за нея внушение - тя прилича на класичеката бизнес-дама от 80-те години на миналия век. И това много й прилича!

Новият брой на ELLE се очаква на пазара на 15-ти февруари.

 

текст: TeenViewSofia
фотография: .net