Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Бюти икона | Грим | Коса и нокти | Тяло | Аромати | Здраве и фитнесВход / Регистрация

5 известни имена, 5 прекрасни аромата

02-03-2011     0
 


Когато се срещнат известна и популярна звезда със също толкова известна и популярна марка, резултатът винаги е интересен. В последните месеци редица звезди станаха рекламни лица на известни марки парфюми, които с типичната си самоувереност ни представят новите аромати. Ако трябва да сме откровени, не винаги звездната слава е предпоставка за категоричен успех. Историята познава и случаи, в които сладникавата миризма, която е скрита зад лъскава визия на някоя знаменитост заплашва гаджето ти със смърт от задушаване. И все пак тези примери не са много. За наша радост, в повечето случаи ароматите радват със свежест и индивидуалност и без никакви трудности ни стават любими.1. Fergie Outspoken на AVON
Парфюмът определено носи и напомня уникалността на Фърги. Ароматът е свеж, а идеята сред връхните му нотки да се включи ухание на кожа и ветивер го прави богат, дълбок и запомнящ се.
Спокойно можеш да му се довериш ако син а 16, но няма да сбъркаш и ако си на 25.
Цена: 40 лв.


2. In Bloom by Reese Witherspoon
на AVON
Освежаващо цветно ухание, което напомня за лятна градина. И за нежната Рийз Уидърспуун. Свежестта е подсилена от аромат на праскова, свеж зелен чай и загадъчни летни цветя. Ако обичаш сладникави аромати, значи този определено не е за теб. Но ако си любителка на свежестта и зеленината - не се колебай.
Цена: 50 лв.3. Radiance, Britney Spears 
Точно обратно на очакванията, парфюмът на Бритни Спиърс е с ясно изразени плодови нотки, предимно на дребни горски плодове, добавката на цветни елементи от портокалов цвят, жасмин, туберозана и ирис внасят свежуст и блясък, а за да подкрепят темпераментната интензивност идва мускусът, който създава силно секси настроение.
Цена: 72 лв.
4. Beyonce Heat Ultimate Elixir
Три думи ни идват на ум, когато доловим уханието на Бионсе: секси захарен памук! В тази определено кулинарна комбинация от сладка ванилия и червена орхидея, до които се подреждат кедър и кехлибар ще се почувстваш приласкана и обгърната от нежност и топлина.
Цена: 90 лв.5. Kat Von D Adora Eau de Parfum
Този аромат излъчва сладка, цветна топлина. Уханието на мащерка, касис, пачули и чист мускус го държат далеч от всички банални и до болка втръснали бонбонени ухания. Точно като самата Кати Вон.
Цена: 75 лв.
 

текст: TeenViewSofia
фотография: .net