Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Помощ, проблем! | Да побръмчим | Мили родители | Загори тенджераВход / Регистрация

Да споделя ли с мама любовните си смс-и? И защо ДА!

08-03-2011     0
 

Да споделя ли с мама любовните си смс-и? И защо ДА!


Знаем, че въпросът е деликатен. Това са скришни, интимни и много вълнуващи неща - твоя смс, неговия/нейния, чакането между тях, приемливо до 2 минути, истерично - над тази граница.

То е като да получиш писмо и да си го скриеш, например под матрака, защото е само, единствено и окончателно твое.
Да, но понякога, признаваме и ние, всичко това много тежи.

Напряга до степен на сълзи и тук именно възниква въпроса, не е ли по-добре всичко това да се извади извън самия теб. Поне малко, дребна част, за да се улесни пъзела.

Да се покаже, да се даде някому да надникне под скришното, да го погледне от своя ъгъл и да го поръси с капчиците на дистанцията и липсата на емоционална обвързаност.

Идеята на споделянето генерално е двупосочна - да ти олекне на самия теб и да усетиш удоволствието от близостта с някой, който те познава, обича и на когото можеш да се довериш.

Може да бъда приятел или приятелка, може да бъде татко, но маже да бъде и мама, и в това именно е сладката смелост, за която говорим.

Може би не е прието да се разпищолваш емоционално точно пред родителското тяло, но ако съумееш да надскочиш този предразсъдък, почти сигурно е, че ще си очарован и доста подпомогнат емоционално. Майката ще те разбере от първата дума, ще ти помогне да се разревеш, ако точно това е необходимо в момента, както и ще внесе необходимата доза рационалност и практичност в твоя контакт.

Вероятно ще получиш най-добрия съвет, продиктуван от личния опит на по-зрялата жена. Може даже заедно да забъркате истинска магия в общуването, което да ви направи страшно близки, но и да накара ответната страна да се втрещи в хубавия смисъл на думата от умни, женствени и последователни постъпки в кореспонденцията ви, толкова необратимо телефонна напоследък.

Ние сме фенове на смелостта и споделяме смс-ите си с мама. Е, в една част от случаите. За останалото всеки си е сам на ход.

 

текст: TeenViewSofia
фотография: .net