Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Бюти икона | Грим | Коса и нокти | Тяло | Аромати | Здраве и фитнесВход / Регистрация

Adidas представя парфюмът на героя - Intense Touch Special Edition

22-03-2011     0
 

Adidas представя парфюмът на героя - Intense Touch Special Edition


Независимо дали обичаш спорта или просто обичаш парфюми, Зинедин Зидан  препоръчва да се отдадеш на вдъхновението  с помощта на новия аромат на adidas. Вярата в себе си ти дава силата, с която можеш да надминаваш своите граници, както постъпват професионалните спортисти.

С новата си формула, разработена с помощта на спортисти и с ергономичната си опаковка, Intense Touch Special Edition - новият мъжки аромат от adidas е напълно подходящ да бъде с теб навсякъде, независимо от посоката.

Intense Touch Special Edition е парфюм с нотки на ароматна дървесина, чиито отенъци на наситени зелени плодове и черен чай ще те заредят с енергия.

Уханието се разкрива с експлозия от подправки, в която характерната черта на черния пипер. Основният нюанс на Intense Touch Special Edition е обогатен със силен, но балансиран микс от киви и черен чай, а именно есенцията на парфюма разкриваща удивителна свежест. В заключение идва, комбинацията от топлото ухание на зърната Тонка и силно изразителното бяло масло от кедрово дърво, които създават изтънчен и запомнящ се завършек.

Гамата на Intense Touch Special Edition включва:
Eau de Toilette 100ml 14,50 лева
Deodorant 150ml 6,20 лева
After shave 100ml 11,50 лева
After shave 50ml 7,30 лева
Deodorant stick 51ml 6,30 лева
Shower gel 250ml 4,80 лева

Следвай своите герои от света на спорта и вярвай в себе си! Единствено твоята вяра ще те вдъхнови и ще ти даде енергията да постигнеш всичко, което желаеш. 

 

текст: TeenViewSofia
фотография: Press