Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

Бялата кралица - кой ще разбере всичко за войната на розите?

02-05-2011     0
 

Бялата кралица - кой ще разбере всичко за войната на розите?


Историята на Бялата кралица, разказваща за драматичната и тайнствена епоха, изпълнена с жестоки сражения, съдбовна любов, магия и неразрешени загадки, ще бъде разкрита от край до край на Илиян Несторов от ВеликоТърново, който с изпращането само на един мейл спечели книгата на Филипа Грегъри.


Красивата история на любовта между бедната вдовица Елизабет Удвил и красивия, смел и обичан от народа крал Едуард ІV е обречена на трагичен край.

Елизабет е коронясана за английска кралица в тежки времена, когато никой не може да вярва на никого. Но тя се бори за себе си и за бъдещето на децата си, най-вече на двамата си сина, престолонаследниците, бъдещето на династията.

Една отчаяна жена ще отправи отчаяно проклятие, което ще бележи бъдещето на Англия за стотици години напред. Плантагенетите ще отминат в мъглите на времето, и ще отнесат със себе си решението на най-прочутата неразрешена загадка на историята.

Ако си разпознал този сюжет като свой, изпрати ни имейл на познатия адрес: teen@viewsofia.com, единственото нещо, което трябва да споменеш в него е телефон за връзка и адрес, на който да ти изпратим книгата, ако точно ти си късметлията.Очаквай следващата ни игра утре - 3 май.
 

текст: TeenViewSofia
фотография: Press