Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Помощ, проблем! | Да побръмчим | Мили родители | Загори тенджераВход / Регистрация

Брат Пит: Бащинството ме притеснява

26-05-2011     0
 

Брат Пит: Бащинството ме притеснява


Брад Пит разкри, че чувства постоянен страх да не се случи нещо лошо с децата му. Популярният актьор, който отглежда шестте си деца с Анджелина Джоли, разкрива, че неговите приоритети са се променили, откакто е станал баща.

"Всичко се промени. Страхувам се от смъртта, но всички се страхуваме от нея. Все още не искам да напускам този свят, но това е реалност, с която всички ние живеем. По-притеснен съм само от бащинството. Мой приоритет е сигурността на децата ми”, споделя грижите си Брад Пит пред в."Сън".

"В действителност това е единственият ми страх – преди бях загрижен за себе си, но вече не ми пука. Искам да знам, че всички са ОК."

47-годишният любимец на жените от цял свят добавя, че децата му все още не са наясно с това, което правят техните родители, но е решен да ги направи горди в бъдеще.

"Те знаят, че мама и татко разказват истории и правят филми, но в действителност не знаят какво означава това, защото не са го виждали и не са били пряко впечатлени. Откакто станах баща, със сигурност промених начина, по който избирам филмите си, защото съм наясно, че един ден те ще ги видят”, казва звездата. 

текст: TeenViewSofia
фотография: .net