Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
От подиума | Марки | Урок по стил | Street style | Модна иконаВход / Регистрация

Sloggi в експлозия от цветове

16-06-2011     13
 

Лятна колекция бански костюми на sloggi и Triumph блести от наситени и ярки цветове. страхотната лможем да се потопим в свят, пълен с брилянтни цветове и добро настроение . Моделите са едноцветни или със смели, ярки принтове, а цветовете - колкото може повече. Виолетови и лимонени нюанси се сблъскват с морски тонове - тюркоазено и искрящо синьо. Горните и долни части от всички серии са с различни кройки и десени и с индивидуална цена – така че можеш да удвоиш порцията цвят, ако искаш.
Turquoise Ahoi!
Хладният тюркоазeн цвят в този модел е допълнен със свежи бели ленти – десенът сякаш излъчва прохлада. Серията се състои от 4 вида горни части и 5 вида долни части в раиран и едноцветен десен, украсени с апликация на котва.
Горните части на дамските модели са с оформени подплатени чашки с push up ефект.

Blue „Aloha”
Вдъхновен от красивите Хавайски острови, принтът на тропически цветя в ярко червено и жълто е върху основа от наситено небесно синьо. Серията се състои от 3 вида горни части, 2 долнища и парео.
Топ с презрамка през врата и набор в областта на бюста, комбиниран с долнище в кройка мини и пареото с едноцветния вариант от серията с горнище с триъгълни чашки.

Berry Oriental
Магията на Ориента е втъкана в десена с абстрактен принт, съчетаващ наситени ярки цветове и етно мотиви. Всички варианти на кройки в два типа десени – пъстър и едноцветен, са съчетани в тази серия, която се състои от 7 вида горни части и 7 долнища плюс парео с принтове по краищата, което може да бъде завързано по многобройни начини – така че възможностите за комбиниране са много.

Дамските бански с горнище, тип “бандо”, съчетано с хипстер с връзки отстрани - за коригиране на дълбочината му е мечта на много момичета,  а моделът с горнище с оформени чашки с push up ефект и долна част в кройка мини е като при Turquoise Ahoi.


sloggi спасява цветовете на природата
Това, което доскоро се е смятало за даденост в света, днес е изключително ценно и трябва да бъде запазено. За да помогне за спасяването на широк спектър от цветовете в природата, sloggi действа сега.


Като участник в инициатива на World Land Trust ™, Eurojersey, италианският производител на материята Sensitive®, от която са направени банските костюми, стартира нов еко проект - "Един метър плат за един метър гора" – към който sloggi се присъедини.

Целта е да се защити и възстанови един от последните останали масиви “дъждовна гора” в тропиците и да се спасят повече от 1000 дървесни видове, застрашени от изчезване. От 2010 г. с всеки метър от материята Sensitive®, използван от sloggi, сe спасява един метър от тропическите гори.

Еко проектът се осъществява в резервата „Яботи”, намиращ се в североизточния край на Аржентина. Развитието и реализацията на тази кампания могат да бъдат проследени на www.sensitivecosystem.com. 

текст: TeenViewSofia
фотография: Фото: © sloggi
Коментари 13
13
публикувано на: 03/07/2019, 09:40 от MichaelRoyah
http://iframe2.zero-smoker.com - Zerosmoke - средство против курения Zerosmoke поможет бросить курить без применения: - Пластырей - Жевательной резинки - Лекарств - Химии http://b.alco-prost.com - Капли от алкоголизма ПЬЕШЬ ТАК, ЧТО САМОМУ СТРАШНО? Как бросить пить без стресса за 30 дней? - Результат за 30 - Устраняет физическую и психологическую зависимость - 100% натуральный и безопасный http://bit.ly/2YsmI6V - Водостойкие тату брови HANDAIYAN Инновационный карандаш, который безупречно справляется с коррекцией бровей. Поможет всего за пару движений сделать брови идеальной формы и при этом сохранить их естественность. Ключевая особенность заключается в том, что такой татуаж продержится целых 7 дней!
12
публикувано на: 02/07/2019, 06:13 от Matthewneart
http://bit.ly/31TP4cv - Передовая маска с коллоидным золотом для безболезненной подтяжки кожи лица и шеи. Восстанавливает выработку коллагена, убирает морщины и подтягивает кожу, а также очищает поры и избавляет от черных точек. Эффективна 100%.
11
публикувано на: 01/07/2019, 08:13 от Matthewneart
http://bit.ly/31TP4cv - Революционная маска с коллоидным золотом для безоперационной подтяжки кожи лица и шеи. Восстанавливает выработку коллагена, убирает морщины и подтягивает кожу, а также очищает поры и уничтожает черные точки. 100% натуральный состав.
10
публикувано на: 28/06/2019, 14:21 от Matthewneart
http://shortm.ru/nZDZ - Передовая маска с коллоидным золотом для безболезненной подтяжки кожи лица и шеи. Реанимирует выработку коллагена, убирает морщины и подтягивает кожу, а также чистит поры и избавляет от черных точек. Эффект 100%.
9
публикувано на: 28/06/2019, 09:33 от MichaelRoyah
http://bit.ly/31TP4cv - Инновационная маска с коллоидным золотом для безоперационной подтяжки кожи лица и шеи. Реанимирует выработку коллагена, убирает морщины и подтягивает кожу, а также чистит поры и избавляет от черных точек. Эффект 100%.