Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
От подиума | Марки | Урок по стил | Street style | Модна иконаВход / Регистрация

Най-яките бански костюми на всички времена

23-06-2011     0
 

Най-яките бански костюми на всички времена

Събрахме ти най-яките бански костюми на всички времена. Те са точно 21.

Бриджит Бардо, The Girl In the Bikini, 1952

4 години преди изпълнението й в And Then God Created Woman да я превърне в международен секс символ, тя впечатли с участието си в The Girl In the Bikini и е лесно да се види защо: Банският от две части, който тя носи във филма от 1952, е прост и в същото време сензационен.

Дебора Кер, From Here To Eternity, 1953„Не мисля, че някой е знаел, че мога да играя, преди да облeка бански костюм”, казва веднъж Дебора относно участието си във филма From Here To Eternity. Но при такъв бански костюм – секси и структуриран, с дебел колан около талията.

Eлизабет Тейлър, Suddenly, Last Summer, 1959Да, сценарият е доста мелодраматичен, но белият цял бански, в който Елизабет игра умствено разтроен пациент, след свидетелство в убийство, беше нищо повече от съвършен.

Урсула Андрес, Dr. No, 1962Първото Бонд момиче някога, вдигна летвата доста високо. Като Honey Rider Урсула пристъпи на Карибите и във фантазиите на всяко момче, мечтаещо да бъде Джеймс Бонд.

Анет Фуничело, Beach Party, 1963
Анет е оригинална Дисни звезда. И точно като Бритни Спиърс и Майли Сайръс тя се бори срещу чистия си имидж, преминавайки от момиче в жена. Знаем, че дори самият Уолт я е помолил да не се снима по оскъдни бански костюми, когато е подписала договора си за филма. Въпреки това, 20-годишната Анет се осмелява да му се противопостави, дори по толкова невинен начин.

Сали Фиелд, Gidget, 1965Gidget е абсолютното калифорнийско момиче.

Ракел Уелш, One Million Years B.C., 1966Ако праисторическите момичета наистина са се обличали като Ракел, много повече хора днес щяха да изучават рисунките в пещерите. Най-популярният бански костюм във филм, който така и не се намокри.

Пам Гриер, Coffy, 1973Пам е супер сладка в така характерния за 70-те бански с триъгълно горнище.

Фара Фосет, 1976

За да промотира участието си в "Ангелите на Чарли", Фосет се съгласява на снимки по бански за компания на постери през 1976.

Бо Дерек, 10, 1979Перфектният й резултат никога не е бил побеждаван. Тя може би е най-доброто нещо, което се е случвало на продажбите на цели бански.

Фиби Кейтс, Fast Times at Ridgemont High, 1982 г.Бански точно толкова червен, колкото и устните й. Сцената, в която тя излиза на забавен кадър от басейна на приятел, все още е класика.

Кари Фишър, Return Of The Jedi, 1983Костюмът на робинята превърна Кари Фишър в секс символ.

Памела Андерсън, Baywatch, 1995 г.Знаеше ли, че Памела Андерсън не е била част от официалния списък с актьори за сериала? Кой би си представил Спасители на плажа без нея?!

Салма Хайек, From Dusk Till Dawn, 1996 г.Един от първите филма на Салма на английски, в който тя играеше екзотична танцьорка през 1996, нищо че след това се превърна в жаден за кръв вампир.

Гуинет Поутрол, The Talented Mr. Ripley, 1999 г.Всичко, което Гуинет носи в този филм, е страхотно.

Холи Бери, Die Anther Day, 2002В Die Anther Day Холи Бери отдаде почит на първото Бонд момиче Урсула Андрес.

Кейт Босуорд, Blue Crush, 2002
По времето на този филм, Кейт беше абсолютно непозната, когато бе избрана да изиграе страшно яката сърфистка, героиня на Blue Crush.

Деми Мур, Charlie’s Angels: Full Throttle, 2003Ролята й във втората част на известния филм беше нещо като завръщане за Деми - 41-годишната актриса доказа, че все още е в перфектна форма, показвайки се по тези миниатюрни бански.

Анджелина Джоли, Tomb Rider: The Cradle of Life, 2003 г.Тя прекара цялата първа част на филма в черен потник и черни шорти, но когато във втората се преоблече в бански от две части, момчетата в кинозалите се влюбиха дори по-дълбоко.

Джесика Алба, Into The Blue, 2005 г.Никой не помни филма, всички знаят този бански.

Джесика Симпсън, The Dukes of Hazzard, 2005 г.Интересното е, че не шортите, а бикините направиха най-голямо впечатление на зрителите на ремейка.

текст: TeenViewSofia
фотография: .Net