Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Местата | Находки | ИзбраноВход / Регистрация

„Афроколи” – ненормално весела щампа от Антистар

29-07-2011     0
 

„Афроколи” – ненормално весела щампа от Антистар

 

След туниката с голямата рисунка на пингвин, която ти показахме снощи, нещо ни се приискаха щампи. Нали знаеш, че през годините на социализма щампи не е имало – били са недостъпен лукс от Запада. Когато родителите ни са били тийнейджъри, най-голямата гордост е била някой пътувал в чужбина роднина да ти донесе тениска с малка картинка на, да кажем, Мики Маус. Било е толкова яко, все едно сега да носиш такива кецове по модел на Алекзандър Маккуийн:

 

 

Сега щампи много и всякакви, но се спряхме на тази смешна авторска рисунка на симпатягите от Антистар. Геройчето си има име: Афроколи, което идва от прическата „афро” и броколи, нали се сещаш. И слуша реге или афробийт от зеления си касетофон. Много е несериозно и майтапчийско.

 

Ако имаш работа или летен стаж, тази тениска не е идеалният избор. Но винаги можеш да си я пъхнеш в чантата и да се преоблечеш в нея след края на деня – сигнал, че е дошло времето на свободата.

 

Зелената тениска можеш да намериш в магазина на Антистар на чудесната уличка Ангел Кънчев. Там можеш да намериш и много други неща – заслужава си да минеш по нея. Все пак там са най-хубавата сладкарничка 100 грама сладки, една холандска пекарна, вълшебното местенце, наречено Art Hostel... абе много са. Цената на тениската е 20 лева, разходката по А. Кънчев е безплатна J

текст: TeenViewSofia
фотография: Antistar