Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Бюти икона | Грим | Коса и нокти | Тяло | Аромати | Здраве и фитнесВход / Регистрация

Да или Не? - Дупки навсякъде

22-04-2010     7
 

Да или Не? -  Дупки навсякъде


Пиърсингът не можа да завладее душите ни, нищо, че английското му наименование си е секси отвсякъде. Има нещо мърляво в това да забучиш игла в носа си или високо на бузата.

Още по-гадно ни се вижда да си пробиеш без жал кожата около пъпчето, за да треснеш там напълно нелогично камък Сваровски или даже по-лошо - флинтифлюшка от евтин метал.

Дори и веждата, пробита с лъщящо топче, ни се струва отминаваща тенденция, и Слава Богу. Имаше времена, в които някои хора бъркаха философиите на пиърсинга и татуирането. Грешка.

Двата прийома нямат почти нищо общо, освен това, че се борави със собственото тяло. Само че при татуто има, или поне се разчита да има смисъл, когато чрез даден надпис декларираш нещо, може пред себе си, може и пред света.

Докато с 3 или 10, все едно, дупки на невероятни места по себе си, декларираш просто, че не те е страх от болка и че не ти пука дали е красиво.

Може и да сме малко крайни, но не си падаме по пиърсинга.

Кажи ни и ти своето мнение: Да или Не на пиърсинга! И ако Да, защо?


 

текст: TeenViewSofia
фотография: .Net
Коментари 7
7
публикувано на: 24/04/2010, 23:52 от teletubbie
никакъв проблем по летищата ) погрижили са се хората радарите да не отчитат въпросния метал. Иначе..аз съм ЗА всички тези "грозотии", тъй като в крайна сметка е важно как ти се възприемаш с тях и дали те прави щастлив да виждайки блещукащото топче върху лицето си :),а не дали Пенка или Станка мислят ,че ти стои добре.По отношение на експериментите с тялото ,така да ги наречем ,повечето хора са като коне с капаци.Единственото важно в случая е манипулациите да се извършват при специалист и ...много добрата поддръжка :) на всички ,които са се решили на писърсинг или татус ,успех ! дупчете смело ! (стига да имате нужните години и знания)
6
публикувано на: 23/04/2010, 13:01 от Kote
Аз харесвам пиърсинга но в минимални количества (да се чете 1-2) и на подходящи хора. Крайностите са грозни и неподходящи. Да не говорим колко проблеми ще имаш на летищата с всичките тия железа по тебе
5
публикувано на: 22/04/2010, 23:18 от teen4eto
Ако е малка обиза на ноздрата - върви! Но иначе флешове, мешове - брбрбрбр... НЕ!
4
публикувано на: 22/04/2010, 21:59 от joanny_love
Az smqtam , 4e e super , no zavisi dali ti sedi dobre , az naprimer umiram da si napravq pirsing na pupa , oba4e znam , 4e ste mi sedi dobre.Taka 4e davam edno uslovno da.A kolkoto do tatuirovkite i te sa qki i deistvitelno , ako sadarjat nqkakav simvol sa neveroqtni , oba4e ako ne si slagash obicata dupkata ste zarastne , a ako si napravish tattoo ste go mahnesh samo s operaciq...:(
3
публикувано на: 22/04/2010, 20:09 от Kris
Съгласна с предходното мнение, на някои наистина им стои, но аз лично не го харесвам и не бих се украсила с това.