Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

Малкият летен конкурс приключи. Кой печели слънцезащитен лосион и гланц

12-08-2011     0
 

Малкият летен конкурс приключи. Кой печели слънцезащитен лосион и гланц

Малкият ни конкурс за слънцезащитен лосион и гланц всъщност се оказа по-голям, отколкото очаквахме. Получихме над сто писма и толкова много отделни снимки, че не се заехме да ги броим.

 

Изпратихте снимки на над 40 различни звезди. Повечето от тях бяха чуждестранни, но имаше и силно присъствие на български лица – Николета Лозанова, Преслава, Райна и дори Юлияна Дончева (която наистина има хубава матова кожа и носи приятен грим).

 

Мъжете, чиито тен ви харесва, са Антонио Бандерас, Кристиано Роналдо и Зак Ефрон.

 

Други фаворити от тази класация за лятна красота са Бионсе, Дженифър Лопес, Шакира, Джесика Алба, Парис Хилтън, Скарлет Йохансон, Адриана Лима.

 

Неочаквани попадения бяха младата дукеса Кейт Мидълтън – нейният топъл тен наистина е изненадващо хубав за жена от дъждовна Англия. Една от вас забеляза бляскавия розов гланц на Адел – британската певица с нетипична красота, която заслужава да бъде бюти икона.

 

 

Но стига подробности, да минем към най-важното: победителите.

 

Гланцът Galenic е за Ивелина Иванова, която ни изпрати не само снимка, а и изключително интересно клипче: на церемонията за наградите Златен Глобус 2011 Анджелина Джоли вади шишенце гланц и го нанася на устните си, докато камерите снимат. Това малко нарушение на етикета изглежда толкова чаровно.

 

 

 

Още седем души ни пратиха снимки на Анджелина, но това кратичко видео наистина ни хареса и затова даваме гланца на Ивелина.

 

 

От снимките на жени и мъже с тен имаше много хубави, но накрая се спряхме на снимка на Ева Мендес, която ни прати Красимира Петрова. Ева има тъмен, бронзов тен и изглежда напълно естествена с леко рошавата си коса, по дънки и горнище на бански. Изглежда, сякаш отива или се връща от плажа – и сигурно доста време е прекарала там, за да има кожата й такъв прекрасен цвят. Никакви автобронзанти не могат да го заместят. Затова, за всички, които отиват на море, поздрав с тази снимка.

 

 

Наградите ни не са големи, но ги подбираме с желание за вас, а и обичаме да даваме подаръци. Така че ще има и още.

 

текст: TeenViewSofia
фотография: .Net