Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Вход / Регистрация

Сигурни знаци, че той се готви да те зареже

14-09-2011     0
 

Сигурни знаци, че той се готви да те зареже

Тук няма да прочетеш какво да направиш, за да задържиш момчето, с което имаш връзка, но той очевидно е разколебан. Тук по-скоро ще научиш какви са най-категоричните знаци, че той се готви да скъса с теб, или най-малкото - че чувствата му охладняват. Защото няма какво да се лъжем: това се случва дори когато съвсем не си предполагала. Просто докато сме млади, взимаме такива решения много по-лесно, а сме малко склонни да правим компромиси. Така че внимавай за следните сигнали, а ако е възможно, опитай се да предотвратиш неприятния развой на събитията:

Напоследък той все е зает. Дали е в работа, училище или университет – той прекарва там доста повече време, отколкото преди, очевидно стараейки се повече. Стига да няма заветна цел, която ти е споделил, нищо чудно да си гарантира повече присъствие на единственото място, където със сигурност те няма…

Вече не те кани да излезеш с приятелите му. Знаеш как е с момчетата - за тях мъжкото приятелство е всичко. В началото те запознава с тях, хвали се с теб, води те навсякъде - просто иска да те покаже и очевидно иска да прекара всяка свободна минута с теб. Но ако в последно време умишлено не те кани, и то често, нищо чудно да обмисля скъсване. А те са първите, които ще го подкрепят!

Разговорите ви са станали неутрални.
Ако вече не споделя лични неща, не говори за себе си и чувствата си (към теб), това не означава само, че е стресиран или ти е сърдит…. Просто очевидно се затворил за теб. Когато в комуникацията ви липсва интимност, това означава, че и емоциите са охладнели. Надявай се да е временно!
Затваря се за теб, чисто физически.
Гледате филм, а той стои така, че ти да нямаш достъп до него? Вървите по улицата, а той ходи метър пред теб? Освен ако не сте скарани, това поведение категорично показва, че е единствено въпрос на време да проведете „разговора” и не дай си боже, да ти напише есемес… А като стана дума, ако:

Той не ти праща съобщения
, каквито ти е писал преди: с мили признания, за лека нощ, за добро утро.. за всичко, за което влюбените си пишат, то тогава той очевидно вече не е такъв. Или те е приел за даденост (което никак не е добре), или просто не му пука за теб.

Спира да показва на света, че те обича.
Държане на ръка, прегръдка през талията, целувка на публично място - ако всичко това е в миналото, най-вероятно и вашата любов е.

 

текст: TeenViewSofia
фотография: .net