Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Местата | Находки | ИзбраноВход / Регистрация

Какво да грабнеш и какво да пропуснеш в секънд хенд магазина

26-10-2011     0
 

Какво да грабнеш и какво да пропуснеш в секънд хенд магазина

Толкова обичаме магазините втора ръка! И какво има да не ни харесва в този непрестанен извор на находки почти без пари. Естествено, понякога ти трябва малко повече време, докато попаднеш на дрехата с главно "д", но на тази възраст това е един от най-сигурните начини да се сдобиеш с нещо марково и доста скъпо по принцип.

По принцип идеята, че нечие чуждо тяло е било в дрехите ни не е много приятна, но трябва да знаем, че те минават през старателно химическо чистене, а след като ги купиш трябва да минат и през пералнята ти. И все пак, има неща, които по-добре да си взимаш само нови. Виж кое да и кое не:

Да:

Шалове и малки шалчета, които можеш да носиш около врата си, вързани на ръката или на чантата си. Тези от коприна са адски модерни в момента и лесно се превръщат в стилна лента за коса.
Тениски. Тук можеш да попаднеш на истински находки, предвид факта, че повечето магазини зареждат от чужбина. Ти-шърт на любима група, някой от известна марка - какъвто е късметът ти. Гледай яката да не е захабена, защото веднага се познава, че дрехата е стара.
Рокли. Единственото трудно тук е да попаднеш на някоя точно по твой размер, но сега е шансът ти да се сдобиеш с винтидж рокля като тази от нашия Week Shot.
Чантите са истинска находка - винаги можеш да намериш някоя, която направо да убие приятелките ти от завист.
Джинси. Скъпи марки на разумна цена, нали затова мечтаем всички?

Не
:
Обувки. Наистина не е добре обувките ти да са вече ползвани, не само защото съществува опасност от гъбички, но и защото стелките и подметките вече са се нагодили към чуждото стъпало, което може да ти донесе здравословни проблеми.
Бански и бельо. Дори не е нужно да обясняваме защо. По-странното е, че изобщо се продават.
Всичко, което изглежда раздърпано, на топчета или просто носи твърде много чужд живот.

И не забравяй да разгледаш отново нашия онлайн магазин, който е пълен само с внимателно подбрани и страхотни неща!
 

текст: TeenViewSofia
фотография: