Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Бюти икона | Грим | Коса и нокти | Тяло | Аромати | Здраве и фитнесВход / Регистрация

Успала си се, нямаш време, но трябва да изглеждаш супер? Ето как.

11-11-2011     0
 

Успала си се, нямаш време, но трябва да изглеждаш супер? Ето как.

Как е възможно, имаш чувството, че си си легнала преди малко, а вече трябва да ставаш? И ти трябва не само готов за работа мозък, който да може да се справи с деня, но и външен вид, който да не е само спретнат - да бъде страхотен. Звучи като мисия невъзможна, но всичко е въпрос на  предварителен мениджмънт и елементарна дисциплина. А колкото и да сме млади и хаотични, имаме поне малко от тях.

Тези съвети не са за пестене на време, те са за борба с него тогава, когато то просто е против теб!

Още сега, без да отлагаш, вземи и приготви два "спешни" аутфита, които харесваш, които знаеш, че те карат да се чувстваш супер, и които винаги ще са там и ще те чакат да се успиш, за да ги облечеш. Ако не искаш да държиш комбинации от дрехи и аксесоари в гардероба си, просто си ги запиши. И все пак, при първия вариант си спестяваш търсенето.

Заложи на козметични продукти с двойно действие, които може и да не са ти за всеки ден, но ще са абсолютно незаменими, когато си ужасно закъсняла. Шампоан и балсам в едно, супер подхранващ душ гел, след който не ти трябва лосион, крем за лице с отенък, който да замени фондьотена... Знаеш какво огромно разнообразие се предлага.А за да изглеждаш отпочинала, извий миглите си и визуално ще отвориш погледа.

За наистина екстремни случаи, не пропускай да си вземеш сух шампоан (Klorane имат чудесен), който почиства косата ти без вода, докато ти се суетиш какво да вземеш в чантата си. За да не се занимаваш с прически, просто се вържи на опашка- така и така сме сигурни, че това е един от любимите ти варианти да я носиш.

Вредно е, но ще се наложи да ядеш на крак. Вземи си нещо полезно от вкъщи и си купи кафе отвън, няма как. Естествено, ментовата дъвка след това е задължителна.

И най-важното - извини се, ако си закъсняла. Това може и да не е съвет за красота, но определено е признак на добро възпитание, без което просто не може. 

текст: ViewSofia
фотография: .net