Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Бюти икона | Грим | Коса и нокти | Тяло | Аромати | Здраве и фитнесВход / Регистрация

Не пробвай това вкъщи: диетата на Адриана Лима

14-11-2011     0
 

Не пробвай това вкъщи: диетата на Адриана Лима

Надяваме се, нямаш и намерение - освен ако не си световно известен топмодел, който след броени дни ще трябва да се разходи по минималистично бельо пред очите на целия свят.

Адриана Лима призна как подготвя тялото си за ревюто на Vicotria's Secret и по този начин си навлече не възхищение, а съжаление и ужасно много критики. Разбираемо е, че предвид обстоятелствата е нужда желязна дисциплина и ограничения, но мерките, до които е прибегнала манекенката, ни идват малко драстични.

Освен че е изпивала по 6 литра вода на ден - количество, което освен токсините, отмива и всичко полезно от организма - девет дни преди ревюто тя не е хапвала абсолютно никаква твърда храна. Единствено протеинови шейкове... И ако си мислиш, че това вече е крайно, може би съвсем ще се шокираш от факта, че 12 часа преди събитието тя не си е позволявала и глътка вода, за да може тялото и да се дехидратира и да изглежда по-стегнато.

Цяло чудо е, че не е припаднала на сцената. И тъй като ние не сме част от "Victoria's angels", смятаме да залагаме на разумно хранене и движение, за да изглеждаме във форма. И никога да не се отказваме от шоколада.

текст: TeenViewSofia
фотография: .net