Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
От подиума | Марки | Урок по стил | Street style | Модна иконаВход / Регистрация

Made in Brazil

15-11-2011     0
 

Made in Brazil

Решихме, че е крайно време да споделим възхищението си от бразилските модели, като това не са Адриана Лима или Алесандра Амброзио, а двама млади бразилци, които ни спечелиха от пръв поглед. Става въпрос за Марлон Теиксеира и Франциско Лачовски. Марлон е роден през недалечната 1992г. в Бразилия. Интересно е, че по пътя на славата го повежда не кой да е, а самата му баба, която го представя на семеен прятел, собственик на модна агенция. С лице и тяло като неговото не е много трудно да си пробие път и да участва в ревютата на Emporio Armani, Dolce & Gabanna, DSquared, Roberto Cavalli, Jean Paul Gaultier и много други.

В момента Марлон е 35-ти в топ листа на models.com, което е доста голям успех за младият бразилец. Марлон проби и в братска Русия, където се снима в музикален клип на Филип Киркоров. Младото бразилче е фен на сърфа и можем да го видим да покорява вълните в далечни Бали, което е още една причина да посетим тази екзотична дестинация.

             
              Франциско

Максимата, че хубавите мъже имат хубави приятели е актуална и в този случай. Близък приятел на Марлон Теиксеира е не кой да е, а самият Франциско Лачовски, който е не по-малко привлекателен. Франциско е роден през 91-ва, отново в Бразилия. През 2009-та печели конкурса за модели в Сао Паоло без да подозира, че го очаква доста бляскава кариера в света на модата. Франциско е 16-ти в топ листа на models.com и е бразилецът с най-висок ранк. Дефилира за Versace, Dolce & Gabanna, DSquared, Gucci, Roberto Cavalli, Mugler, Armani и много други. През тази година го видяхме в седмицата на модата в Милано и Париж, където дефилира за Dolce & Gabbana, Louis Vuitton и Thierry Mugler.

        
               
               Франциско

Можеш да видиш повече информация за тях на http://madeinbrazil.typepad.com/, както и да зарадваш очите си с още бразилски красавци.

текст: TeenViewSofia
фотография: .net