Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

Double Trouble: Братушките 5Nizza и родните Ангел и Моисей

01-12-2011     1
 

Double Trouble: Братушките 5Nizza и родните Ангел и Моисей

Отдавна си мислихме за тази изумителна прилика и я пазехме само за себе си. Не защото не бяхме сигурни, а защото искахме да видим дали още някой друг ще има прозрение.

Но не! Ние сме първи!

Да, това е изумителната прилика между любимите ни Ангел и Моисей, които напуснаха шоуто на снощните елиминации в от X faktor и уникалните музиканти от руският дует 5Nizza.

И не, не ни разбирай погрешно, не говорим за взаимстване или копиране на стилове, а за уникална и сладка прилика между двете групи, която нас ни радва искрено.

Всички, които слушат undergraund музика, рагга, регге, рап, фънк и денсхол, несъмнено са фенове на креативните Ангел и Моисей, защото техният стил е именно такъв, и 100 процента са чували за забавните и нестандартни момчета от братска Русия.Сергея Бабкина и Андрея Запорожца са двамата артистични младежи с китари, които пеят за войната, за любимата Русия, за леки наркотици и за всичко вълнуващо младежта в страната. Те събират огромна публика, пълнят всякакъв вид клубове, където се появяват, а изпълненията им на живо се превръщат в истински хит за всички младежи в Русия.

Да точно така, приликите са много и убедителни, освен с китарите, с бийтбокса и с веселяшките и позитивни изпълнения на сцената четиримата младежи си приличат и по това, че са супер естествени, че са започнали като улични музиканти и че не претендират за голямата сцена и лъскавата страна на шоубизнеса.

Те просто искат да си правят своята музика, по своя начин, да се събират с приятели по малки и лични клубове и да се забавляват.

За съжаление още не сме имали честа да видим родените в Украйна сладури на живо в България, но за това пък може да се наслаждаваме на воля на родния им еквивалент Ангел и Моисей.

Единственото което си пожелаваме за Коледа, освен обувките на Баленсиага, са дует между тези очарователни младежи, на които ние ще подскачаме много, ама много дълго!


 

текст: TeenViewSofia
фотография: Press
Коментари 1
1
публикувано на: 05/12/2011, 14:49 от anniiii
5nizza i edno ot nai dobrite im parcheta.. Pozdravqvam vi )