Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

8 безплатни и приятни предложения, какво да правиш през коледната ваканция

15-12-2011     0
 

8 безплатни и приятни предложения, какво да правиш  през коледната ваканция

Тези страхотни идеи не изключват удоволствия като това да се събуждаш по обяд, да скиташ сам вкъщи по пижама, да звъниш безразборно на приятели или да тестваш възможностите на новата игра. Просто разнообразяваме безкрайните, но често не много забавни начини да прекараш Коледната ваканция:

1. Организирай филмов маратон, покани приятели

Съставете списък с любими коледни комедии или други филми,направете си бързи сладки и релаксирайте заедно пред телевизора.

2. Мисия – снежен човек (ако има сняг, разбира се)

Изрови стари зимни аксесоари от дядо ти, шал, шапка, копчета. Набави си и морков и клонки и покани приятели,роднини,а защо не и съседите в съзтезанието за най-артистичен снежен човек.Кой ще оживи най-интересния, голям и забавен снежен човек?

3. Виж се с приятели, които не са около теб в ежедневието.

Стари познайници от гимназията, квартални приятели или близки от детството, а защо не и нови другари - ваканцията е подходящо време да разнообразиш кръга от приближени.

4. Направи добро!

Няма забързано ежедневие,няма уроци и ти нямаш извинение да не дариш усмивка някому. Направи селекция от стари вещи и играчки и направи щастлив някого. Можеш да го сториш още тази неделя. (Beat Pazar Vol6-X-Mas Edition 18ти декември)

5. Среща с дядо Коледа

Сериозно! Колко забавно ще е да отидеш до най-близкия мол, за да споделиш желанията си за тази Коледа на добрия старец, в чест на доброто старо време.

6. Прояви артистичност.

Преобрази кът в стаята си,освежи старата си чанта с нова декорация,направи компилации от любими песни на различна тематика или нарисувай щампа на блузата,която ти е отдавна омръзнала.

7. Не се отдавай на залежаване вкъщи, раздвижи се.

Използвай свободното време, работи над себе си. Физически упражнения, тичане, разходки, всичко друго, но не и размотаването по пижама цял ден вкъщи. Повярвай, тялото ти ще се чуства по-добре, ти ще си в превъзходно настроение и всички ще го забелязват.

8. Помогни вкъщи

Няма по-подходящо време от това да бъдеш доброто дете, за което родителите мечтаят. Малки жестове, който ще очароват майка ти или баща ти, превръщат празника в удоволствие да прекараш това време със семейството си.

Помогни за празничния сладкиш, например?


 

текст: TeenViewSofia
фотография: .net