Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Бюти икона | Грим | Коса и нокти | Тяло | Аромати | Здраве и фитнесВход / Регистрация

6 метода да се почувстваш красива отвътре и отвън!

05-01-2012     0
 

Не всеки е с перфектно лице и кожа- факт! И козметичната индустрия знае това, както и пластичните хирурзи. Но! Има някои малки тайни на вечния и нестихващ заряд, които ще ти помогнат да се чувстваш по-красива и неустоима - без грим, пластична намеса, ботокс или медикаменти.
Предлагаме ти няколко начина, за да се чувстваш ти по-красива,а и всички около теб да го забележат.
1. Преди да изглеждаш добре, ти Трябва да се чувстваш добре. Няма по- добър козметичен продукт от вътрешната хармония и щастието. Изложи на показ своята вътрешна красота, това няма как да остане незабелязано.
2. Забрави осъждащото си изражение, когато застанеш пред огледалото. Промени нагласата към собственото си същество .
3. Бъди отговорна за собственото си щастие. Не се оставяй на всекидневните досади,с който се сблъскваш да ти развалят настроението. Това веднага се отразява на външния ти вид.
4. Живей в настоящето. Това разбира се, не означава да се забиеш в моментите проблеми, продължавай да мечтаеш и не забравяй какво искаш да постигнеш, но изживявай сегашните мигове позитивно и пълноценно. Дори те да не са приятни, извличай урока от тях и предизвиквай хората около теб с усмивка.Приемай себе си, каквато си в момента и се радвай, не мисли каква си била преди или каква ще си след време.
5. Заобгради себе си с красота. Сложи цветя в стаята си, свещи, размествай често мебелите в стаята си. Виждай се по-често с приятели, които те зареждат с положителна енергия, а не с такива, които вечно нещо не им е наред и се оплакват. Показвай им,че ги обичаш. Прави им малки подаръчета.
6. Прави поне по едно нещо на ден, което те вдъхновява. Дръж в центъра на деня страстите, които винаги те развълнуват. Било то музика, спорт, рисуване, просто разходка в парка, кино, готвене, четене и още куп неща, които могат да те вдъхновят. С каквото и да захранваш душата си, това ще те кара да запява, а усмивката няма да слиза от лицето ти.
 

 

 

текст: TeenViewSofia
фотография: Press