Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Бюти икона | Грим | Коса и нокти | Тяло | Аромати | Здраве и фитнесВход / Регистрация

Ухание на наслада, спорт и енергия

10-04-2012     0
 

Ухание на наслада, спорт и енергия

Признай си, че искаш да си стилна, зашеметяваща и секси, в крак с всички променящи се тенденции. В ежедневието винаги е нужна една доза повече настроение, заряд и жизнерадостна визия. Никога не е достатъчно.

Именно за такива енергични мацки е създадена серията аромати на „Adidas for women”, която вече е с изцяло нови опаковки. Вдъхновена от извитите женски форми, новата линия женски дезодоранти и тоалетна вода на Аdidas е променена, за да следва девойките в ежедневието им и в спортните им моменти. Забавният и женствен нов вид на гамата е разработен така, че да съблазнява всички млади жени с визия, която привлича погледите.

Животът е игра, която трябва да играеш и да й се наслаждаваш! Това е вдъхновението, което стои зад най-новия аромат на марката - Happy Game. Искрящ и забавен, светъл и чувствен, този аромат е за съвременната динамична млада жена. Тя е активна и със спортна натура, естествена и женствена, също като теб.

С позитивните си възгледи върху живота, тя винаги е готова да се впусне в ново страхотно предизвикателство. Свеж и оптимистичен, ароматът се отваря с модерна смес от пъпешов цвят, червена боровинка и пенлив Клементинов шербет. След това светлата сърцевина разгръща женствен букет от фрезия, росен жасмин и огненочервено цвете. И накрая сладката чувствена пътека завършва със сочни основни нотки на русо дърво, слънчев мускус и златен кехлибар. Какво повече ти трябва?

Едно ухание като истинска авантюра, която не е за изпускане!

Тоалетна вода 50 мл - 18 лв.
 

текст: teen view sofia, press
фотография: Press