Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

Хю Джакман отнася серия шамари в най-новата си реклама

20-06-2012     0
 

Хю Джакман отнася серия шамари  в най-новата си реклама

Холивудският актьор Хю Джакман получава шамари в най-новата си реклама за новия Lipton Ice Tea с аромат на малина.

Звездата от филмите от поредицата X-Men и от кино хитовете The Prestige и Australia, и през тази година продължава да е лице на водещата световна марка студен чай. Това е първият и единствен глобален бранд, с който Хю Джакман е обвързан. В новия клип Джакман играе себе си – актьор в ролята на пилот, който споделя на любимата, че трябва да се разделят, защото "неговият дом е в небето". Лошата новина предизвиква спонтанен шамар от дамата, но режисьорът никога не е доволен от удара в лицето на Джакман. След много повторения на сцената звездата използва студения чай за вдъхновение и получава идеалния шамар за краен успех на снимките.


Въпреки, че действието се развива в сърцето на саваната, видеото всъщност е заснето в Будапеща. "Страхотно се забавлявах на снимките, което звучи странно, предвид, че аз бях този, който получава шамари. Но все пак това се правеше по един приятелски и забавен начин", споделя Хю Джакман.


Клипът с доста очевидното заглавие – Slap, е режисиран от Стейси Уол, който е работил по реклами за редица големи марки като Orange, VW, Heineken, Levis, Nike, Microsoft, Adidas, HSBC и др. Видеото е вече в телевизионния ефир у нас. Уол е носител на престижната награда за изключителни режисьорски постижения в областта на ТВ рекламите, присъдена от Режисьорската гилдия на Америка (DGA).

 

текст: TeenViewSofia
фотография: Press