Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
От подиума | Марки | Урок по стил | Street style | Модна иконаВход / Регистрация

Блогър на седмицата - Нанси Жан в морето на изобилието

12-10-2012     0
 

Блогър на седмицата - Нанси Жан в морето на изобилието
 
Името и стилът на Нанси Жан привлякоха вниманието ни още от пръв поглед. Влюбихме се в момента, в който видяхме красивите и нежни илюстраци и снимки в блога на талантливата илюстраторка от китайски произход.
 
 
 
Първо я видяхме в гиганта lookbook.nu, а след това и в блога ѝ The sea of fertility. Оттогава не спираме да я следим и да наблюдаваме  творческото ѝ развитие, което става все по-богато.
 
 
Нанси живее и твори в Берлин, но не се ограничава  в пътуванията си из света, които споделя  на личната си страница. А всеки един нейн читател може да намери вдъхновение от прекрасните рисунки и стил,  по страниците на блога ѝ.
 
 
 
Самата Нанси се определя освен като артист, дизайнер, илюстратор и художник на детски книжки, но и като много готин човек. Няма как да спорим за нито едно от тези определения, защото талантливата 26-годишна художничка може да задоволи и най-капризния вкус.
 
Освен страхотните илюстрации, които съпътстват всяка една публикация в блога ѝ, тя е правила илюстрации за китайското издание на ELLE.
 
Творческите работи на Нанси, са вдъхновени от заобикалящата я среда. Всяка една от илюстрациите към блога й е препратка към действителността, което я прави още по-уникална и неповторима.
 
 
Тя има онази нотка на чистота и спокойствие, която липсва у забързания човек. Всяка една поза, дреха или фон за снимките ѝ, са подбрани, така че уникално да паснат на визията ѝ.  Усещането, което всеки един кадър оставя у наблюдателя е неповторимо.
 
 
В блога ѝ можете да намерите много информация за всяка една творческа задача, с която се захваща. А всяка една от илюстрованите визии, които са придружени от богатия снимков материал, е изкусно описана и придружена с вдъхновението за създаването ѝ.
 
Насладата от сутрешния чай и страхотната книга, разходката в парка сред зеленината, благородството на есента и всички онези дребни моменти, в които се чувстваме наистина себе си, могат да се видят в блога на Нанси.
 
Усещането след разглеждането на всяка една публикация оставя мекия и ненатрапчив вкус от едно истинско съвършенство. Неслучайно това наистина е „морето на изобилието”, защото можете да срещнете богатото разнообразие от изкуство, мода и огромна доза естетика.
 
Желанието на Нанси е да стане велик творец, а ние искрено ѝ го пожелаваме.

 

текст: TeenViewSofia
фотография: Press