Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Бюти икона | Грим | Коса и нокти | Тяло | Аромати | Здраве и фитнесВход / Регистрация

Дамски душ гел комбинира стягащо действие и аромат

27-02-2013     0
 

Дамски душ гел комбинира стягащо действие и аромат

Искаме свежест, гладка кожа и винаги да сме в добра форма. Искаме екстремно усещане, което ни придават козметичните продукти. Има продукт, който отговаря на всичките ни нужди и пристига под формата на душ гел от Adidas. Shape shower gel е подходящ за ежедневна употреба, като първа стъпка, за постигането на стегната кожа.

Надграждайки тенденцията за все повече продукти със стягащ ефект в дамската козметика и сред продуктите за грижа за кожата, душ гелът adidas Shape помага за подобряване структурата на кожата, като я оставя чиста, хидратирана и с усещане за мекота и еластичност.

Тайната е в революционната съставка, actiscent®, което е стягащ ароматен комплекс, който е част от меката, богата на пяна формула на душ гела. Душ гелът adidas Shape предлага прекрасен аромат и помага за подобряване структурата на женската кожа. Свежите, стимулиращи, върхови нотки на искрящия коктейл носят акценти от плодове на праскова и пикантни нюанси на пипер. Цветното сърце се разкрива в пищно, женствено дуо от роза и жасмин, завършвайки изживяването с нежен ароматен финал, който дарява усещане за комфорт и мекота.

Опаковката на душ гела adidas Shape следва дизайна на съществуващата линия дамски душ гелове. Върху бутилката е видим строен, женствен силует, в поза, която представя основното предимство на продукта и определена емоция (Smooth, Protect, Fresh, и Happy). Върху бутилката на душ гела Shape виждаме стрелки, които обгръщат извивките на женското тяло за да илюстрират активните съставки на формулата. Знак в горещ розов цвят привлича вниманието към обозначената actiscent® технология, която е допълнително подсилена с подчертана графика с думите - “firming shower cream” или в превод – „стягащ душ крем”.

 

текст: TeenViewSofia
фотография: Press