Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Местата | Находки | ИзбраноВход / Регистрация

H&M отваря нов магазин в най-новия Paradise Center

21-03-2013     0
 

H&M отваря нов магазин в най-новия Paradise Center

 Шведската модна компания H&M открива четвъртия си магазин в столицата. Точно в 11 ч на 28 март вратите си ще отвори разположеният на площ от 2 500 кв. м и включващ всички концепции, магазин, който ще се намира в най-новия мол в София – Paradise Center, бул. „Черни връх“ 100.

„Развълнувани сме от откриването на осмия си магазин в страната, и то във вълнуваща локация като Paradise Center –първият лайфстайл мол. България е важен пазар за нас, тук хората имат афинитет към модата и ние се стремим да посрещнем и надхвърлим техните очаквания. С четвъртия H&M магазин в столицата следваме една от основните си цели винаги да доставяме качествена и устойчива мода на най-добри цени по-близо до клиентите си“, заяви Доминик Фантачино, Регионален Мениджър H&M за България.

На 28 март, H&M ще отпразнува откриването с карти-ваучер на стойност 20 лв. за първите сто фешънисти на опашката. H&M Paradise Center заема площ от 2 500 кв. м. и ще включва концепциите Ladies, Men, Kids, Youth, H&M Sport, Man Modern Classic, HM+, Accessories, Mama и Men Dressed, както и най-доброто от устойчивата линия H&M Conscious.

Магазинът ще работи от понеделник до петък от 10 до 22 ч. Тази пролет H&M успешно съчетава тенденциите в колекциите си, изработени от устойчиви материи като органичен памук, рециклиран полиестер и Тенсел. Любителите на модата ще открият вълнуващи трендове на достъпни цени като бохемски стил, свежи пролетни визии и ключови монохромни модели.

текст: TeenViewSofia
фотография: Press на марката