Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Бюти икона | Грим | Коса и нокти | Тяло | Аромати | Здраве и фитнесВход / Регистрация

Спечели забавление в бутилка от Adidas

22-04-2013     0
 

Спечели забавление в бутилка от Adidas

Искаме свежест, гладка кожа и винаги да сме в добра форма. Искаме екстремно усещане, което ни придават козметичните продукти. Има продукт, който отговаря на всичките ни нужди и пристига под формата на душ гел от Adidas. Shape shower gel е подходящ за ежедневна употреба, като първа стъпка, за постигането на стегната кожа.

И тъй като лятото приближава на бързи обороти, което значи, че сега е точното време да започнем диета, спорт или да изкажем някое заклинание за да влезем във форма. Искаме гордо да се разходим по плажа тази година, облечени само по бански и смело да позираме за снимка, но за тази цел имаме нужда и от твоята помощ. Кажи ни твоите 3 правила за секси фигура, а ние ще ти подарим 15 душ-гела на Adidas Shape, които са специални със своето стягащо действие. Имаш цели три седмици, които започват да текат от днес!

Изпрати ни трите си златни правила на igra@viewsofia.com, а ние ти стискаме палци да спечелиш. Победителите ще бъдат избрани на случаен принцип след 3 седмици точно на 7 май. Късмет!

текст: TeenViewSofia
фотография: Press на марката