Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Бюти икона | Грим | Коса и нокти | Тяло | Аромати | Здраве и фитнесВход / Регистрация

Кейт Мос се съблече за St.Tropez

09-05-2013     0
 

Кейт Мос се съблече за St.Tropez

Изящната британка Кейт Мос, която е в модния бранш от 14-годишна, стана лице на продуктите за лице и тяло St. Tropez. Всъщност, 39-годишният модел е дългогодишен фен на марката и признава: „Използвам продуктите на St. Tropez още от старта им. Преди около 15 години, когато за първи път отидох в Ибиза, не исках да съм единствената с толкова бяла кожа на плажа и се доверих на продуктите за тен.”По време на снимките, Мос разказа защо е толкова голям почитател на изкуствения тен: „Кара ме да се чувствам много по-сигурна. Когато се погледна в огледалото се чувствам по-здрава. Понякога мисля, че изглеждам ужасно, но всъщност изглеждам чудесно. Вече няма причина да се разхождам бледа и бяла като сирене, което е много вълнуващо.”

Кейт Мос продължава с искреността си и допълва: „Продуктите са напълно натурални и са точно това, което хората търсят. Никой не иска оранжев или неестествен тен. Освен това е много лесно за нанасяне. Преди си мислех, че имам нужда от специалист, който да впръска изкуствения тен по тялото ми, но вече не е така.”Мишел Фийни, директор на St. Tropez разказва с изключителна гордост, че Кейт Мос се е приъсъединила към тяхното семейство: „Това, че Кейт пожела да бъде лице на марката ни позволява да мислим, че сме на прав път и качеството на продуктите ни е на високо ниво”. За снимките на Кейт, дългогодишният кожен експерт Никола Джос използва St.Tropez Bronzing Mousse, който има много нежна текстура и е лесен за прилагане върху кожата. Завършващите щрихи нанася с пудра St.Tropez Powder Bronzer, с която постига съвършен натурален контур върху перфектната кожа на Мос.За това къде ще покаже тена си, Кейт коментира: „Обожавам всичко през лятото и нямам търпение да дойде. Обожавам да си седя в градината, без да се налага да се обличам с куп дрехи, също така обожавам да плувам в морето.”


Марката предостави и видео, където виждаме всичко случващо се зад кулисите на кампанията. Можете да го видите надолу в материала>>>>
 

 

текст: TeenViewSofia
фотография: Press на марката