Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Бюти икона | Грим | Коса и нокти | Тяло | Аромати | Здраве и фитнесВход / Регистрация

Търси се Мис България 2013

14-05-2013     0
 

Търси се Мис България 2013

Започват кастингите за най-чакания и престижен конкурс за красота в страната „Мис България 2013”. Първата спирка от обиколката по набиране на участнички е „Интерхотел Велико Търново”.

Екипът на конкурса ще оценява претендентките на 25 и 26 май, събота и неделя, от 10:00 до 17:00 в Зала 1 на хотела във Велико Търново. За да имат възможност красавиците от всяко кътче на България да премерят сили за короната, кастингите ще продължат в морската столица Варна на 1 и 2 юни, в Пловдив на 8 и 9 юни и ще завършат в София на 15 и 16 юни. Конкурсът е подготвил и много изненади извън официалното препитване на кандидатките.

За трета поредна година изборът на Мис България е поверен на !no frame media. Продуцентите са подготвили нестандартна риалити поредица за подготовката на момичетата в пътя им до финала, която зрителите ще проследят, разбира се, в ефира на TV7.

Претендентките за короната трябва да са с пропорционално тяло; да не са сключвали брак и да нямат деца, както и да не са представяли България в международни конкурси за красота.

 

 

текст: TeenViewSofia
фотография: Press