Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

Зелената песен на България

16-06-2013     0
 

Зелената песен на България

Стартира мащабният проект „Зелената песен на България“ – едно различно музикално състезание. Първият етап на номинации приключи след оспорвано гласуване на слушателите. На живо в ефирите на N-JOY, Z-Rock и Jazz FM станаха ясни имената на групите и изпълнителите, които ще участват в различното музикално състезание. За участие в „Зелената песен на България” бяха избрани общо 4 поп групи и изпълнители, 2 рок банди и 1 джаз изпълнител.

Феновете на радио N-JOY номинираха с най-много гласове Графа, Криско, Михаела Филева и Били Хлапето. Така те определиха, че именно те ще са поп изпълнителите, които ще създадат нови хитове за участие в „Зелената песен на България”. Слушателите на рок радиото на България – Z-Rock избраха с най-много номинации бандата „Революция Z” и алтърнатив рок групата Der Hunds. Любителите на джаз музиката дадоха най-много гласове за Рут Колева, като така тя стана победител в джаз категорията на състезанието.

Финалистите ще създадат нови музикални хитове, а отново слушателите ще имат решаващия глас в избора на големия победител в конкурса. Новите хитове на най-големите и актуални имена на поп, рок и джаз сцената на България ще бъдат представени в началото на месец септември 2013 година.

Кампанията се провежда по инициатива на радио N-JOY, Z-Rock и Jazz FM, съвместно с Оперативна програма „Околна среда” и МОСВ.

Много емоции, музика и изненади предстоят в „Зелената песен на България” – едно различно музикално състезание!

 

текст: TeenViewSofia/Press
фотография: Press на маркaтa