Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
От подиума | Марки | Урок по стил | Street style | Модна иконаВход / Регистрация

Звездите сигурно са полудели по мрежата с паунови пера на Gucci

12-08-2013     0
 

Звездите сигурно са полудели по мрежата с паунови пера на Gucci

Не само Dolce & Gabbana са фаворит за кориците на най-четените модни списания.

Тази година те си съперничат за вниманието с друга италианска модна къща - Gucci ...
Стилистите и фотографите са се фокусирали върху една рокля от колекция есен 2013, състояща се от полупрозрачна мрежеста основа, покрита с пера, пайети и копринени ресни. Кейт Ъптън, Сара Джесика Паркър и Блейк Лайвли, Нина Добрев, Оливия Уайлд, Jessie J и Дженифър Лопес - всички те позираха с една и съща Gucci рокля.Септемврийските броеве на списанията не могат да се наситят на Gucci. Роклята с главно „Р“ предизвика истинска еуфория в света на печата. Всичко започна от Met Gala през май 2013 г., когато Роузи Хънтингтън-Уайтли беше облечен от Gucci. Моделът носеше ефирната рокля, единствено украсена от ефирните златни пера, които покриваха нейния бюст. Роузи беше най-стилно облечената знаменитост същата вечер и редакторите на списанията вероятно са си помислили, че този модел е намислил нещо, затова Роузи се върна облечена в същата рокля, но за корицата на септемврийския брой на Elle, Япония.
Различни версии на роклята носят също Кейт Ъптън и Блейк Лайвли. 21-годишната Кейт позира за корицата на Elle, Америка, където роклята подчертава нейните извивки. Ясно се вижда дълбоката цепката, едва покрита от пера. Блейк Лайвли, която се омъжи миналата година за Райън Рейнолдс, се появява на корицата на Elle, Китай, в рокля със златни пера.
"Домино" певицата Jessie J дебютира с обръснатата си главата наред с роклята Gucci. Хубавото е, че за разлика от Роузи Хънтингтън-Уайтли, Jessie J се снима за корицата на Marie Claire UK обърната настрани, за да покаже всички сложни детайли, пайети и подробности в пълен изглед.Преди гледката на Роузи и Jessie J облечени в роклята Gucci да досади на читателите, стилистите на Harper's Bazaar и Cosmo също избраха да заснемат парчета от същата есенна колекция. Нина Добрев например, засне фотосесия за Cosmo, представена като дива птица в гората. За разлика от сатенената полата на Роузи, роклята на Нина имаше повече пера от шарен паун!Звездата на "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър, показа на своите колежки от кориците на септемврийските броеве как се прави. Тя разкраси корицата на Harper's Bazaar със стройната си фигура във версия на роклята с дълъг ръкав, с пера в нюанси на синьото.Fashion иконата на Канада Оливия Уайлд се облече в още една перната рокля, с ръка на кръста и вятър в перата, омагьосаната актриса изглеждаше сякаш е готова да полети. А Дженифър Лопез видяхме на корицата на септемврийския WMagazine.

Ясно е, че Gucci е фаворитът на знаменитости, редактори и стилисти с неговите 81 корици на списания за 2012 г.. Следва от Dolce & Gabbana с 77 корици и Christian Dior на трето място с 51 корици.
 

текст: TVS
фотография: press