Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
От подиума | Марки | Урок по стил | Street style | Модна иконаВход / Регистрация

Мечтали ли сте някога да сте част от шоуто на Victoria’s Secret?

24-09-2013     0
 

Мечтали ли сте някога да  сте част от шоуто на Victoria’s Secret?

Мечтали ли сте някога, да сте част от шоуто на Victoria’s Secret? Вероятно да! Е, това може да промени мнението ви.
Творческият директор Sophia Neophitou-Apostolou, която избира моделите за бляскавото шоу всяка година, призна пред Vogue UK , че всъщност кастингът тази година е "доста ужасяващ за тях."

Neophitou-Apostolou заяви, че въпреки дългогодишния опит на много модели със статус на Ангели , трябва да преминават през предварителен подбор за шоуто всяка година. "Окончателното решение се взима от целия екип, седнал на тази дълга маса в една стая с много тежко осветлени, а те трябва дефилират пред нас", каза Neophitou-Apostolou. "Всички трябва да преминат през това- дори и момичета подписали вече договор - това вероятно е изнервящо и за тях."

Ами, можем да си представим. Ако приемем, че моделите се разхождат в бикини, както биха били на модния подиум, на прослушването не е по-различно от пробването на сутиен в съблекалнята на магазин , пред погледите на 20 души. По принцип това е най-лошият кошмар на всяка жена.

Не е учудващо, че моделите стигат до крайности, за да са във форма. Опитният Ангел - Adriana Lima разкрива, че преди всяко шоу работи всеки ден с личен треньор в продължение на месеци, като ден-два преди това увеличава тренировките. А какво представлява предварителната диета? Един галон вода на ден и протеинови шейкове от яйчен прах . Е, всяка професия изисква жертви...

Не е чудно, че Kate Upton заяви, че не иска да бъде част от шоуто ... особено след като Neophitou-Apostolou публично я обиди и каза, че "никога не би използвала" блондинката за модел на Victora’s Secret . Upton не изглеждаше разстроена от това изказване.
 

текст: TVS
фотография: net