Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Бюти икона | Грим | Коса и нокти | Тяло | Аромати | Здраве и фитнесВход / Регистрация

От брюнетка в блондинка: Съвети за изсветляване на косата от стилиста на Ким Кардашиян

01-10-2013     0
 

От брюнетка в блондинка: Съвети за изсветляване на косата от стилиста на Ким Кардашиян

Ако една брюнетка иска да промени драстично цвета на косата си и да се превърне в блондинка, трябва да подходи към тази трансформация много сериозно и отговорно.

Това съветва стилистът на знаменитости Джордж Папаниколас, който наскоро помогна на Ким Кардашиян да се сдобие със златни оттенъци в косите.

”Решили ли сте да предприемете тази промяна във визията си, не бива да се изрусявате сами, защото без помощта на професионалист, много неща биха могли да се объркат. След това не само ще сте съсипали косата си, но тя въобще няма да изглежда по начина, по който сте желали.”, предупреждава звезният коафьор.

”При такова преобразяване се доверете на професионален фризьор. Но преди да започнете с промяната, уверете се, че наистина искате желания цвят и ще имате възможност да го поддържате занапред. Това е моето правило.”, съветва Джордж.

Поддържането на цвета би могъл да бъде труден, когато контрастът между естествената коса и боята е голям. Стилистът дава за пример реалити звездата Ким Кардашиян, която има точно такова различие между натуралния нюанс на косата и желания от нея цвят.

”Ким искаше да се изруси, но успяхме да се споразумеем да не бъде с твърде светла коса. Прическата, която направихме, е лесна за поддръжка и е перфектна за заета майка като нея.”, разказва Джордж.

Така в момента звездата има наистина практична фризура – корените й са с цвят, много близък до истинския й, а в посока на връхчетата постепенно косъмът става по-светъл. Вече 32-годишната майка може да се отдаде изцяло на грижите за 3-месечната си дъщеря, без да се притеснява, че ще се налага всяка седмица да тича до фризьорския салон.
 

текст: TeenViewSofia
фотография: FameFlynet, Rex