Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Бюти икона | Грим | Коса и нокти | Тяло | Аромати | Здраве и фитнесВход / Регистрация

Lily Collins e новата посланичка на Lancôme

02-10-2013     0
 

Lily Collins e новата посланичка на  Lancôme

Lancôme има удоволствието да обяви новата си посланичка Lily Collins.

Изгряваща Холивудска звезда, Lily Collins разделя времето си между Англия, където е родена и САЩ, където сега живее. Европейка и Американка, внучка на балерина, Lily е израстнала в свят, който вдъхновява любопитството на ума, артистичността и жаждата за открития.

Тя е имала интерес към журналистиката преди поразителния й дебют в The Blind Side със Сандра Бълок и след това през 2009 в Mirror Mirror, заедно с Джулия Робъртс, другото лице на Lancôme. Тя ще е отново на екран през 2014 в Love, Rosie, една романтична комедия адаптирана от новелата Where Rainbows End на ирландския автор Cecelia Ahern.

Освободената, уверена, блестяща и изтънчена красота на Lily Collins – която напомня на Audrey Hepburn – я отвежда при Lancôme, където през януари 2014, ще открие блестящата грим колекция French Ballerine.

" За мен е абсолютна чест и привилегия да бъда избрана да представям Lancôme. Винаги съм се възхищавала на уникалното разбиране на марката за вътрешната красота и грация, елегантност и съвършено сияние. Чувствам се уникална късметлийка да съм сред най-вдъхновяващите жени - посланички на една от най-престижните марки в света. Една мечта става реалност…" доверява Lily Collins.

“ С нейния чар, грациозност, съвременност и жив ум, Lily Collins е съвършеното превъплъщение на женствеността, що се отнася до Lancôme. За на с е удоволствие да започнем сътрудничество с Lily, която внася ново сияние и жизнерадост за Lancôme,” заяви Françoise Lehmann, General Manager на Lancôme International.
 

текст: TeenViewSofia/ Press
фотография: Press на марката