Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Спорт | Екстремно | Авантюра | Сцена | Книги, хайтек | TVS конкурсиВход / Регистрация

13-годишен тийнейджър става баща във втория епизод на „Съдби на кръстопът”

15-10-2013     0
 

13-годишен тийнейджър става баща във втория епизод на  „Съдби на кръстопът”

13-годишен тийнейджър става баща за ужас на своите собствени родители. Това ще се случи в предаването „Съдби на кръстопът” този петък от 21.00 ч. по Нова ТВ. Предаването, реализирано у нас от Краси Ванков, стартира много успешно в телевизионния ефир миналата седмица.

Документалното риалити е създадено по действителни случаи – точно като историята на 13-годишния Александър. Животът на ученика се променя коренно, когато той разбира, че чака бебе от момиче, с което е прекарал една нощ по време на купон в дома на свой приятел.

Бременната тийнейджърка също е непълнолетна. Тя е само на 15 години и е от ромски произход, а родителите на Алекс са напълно шокирани от създалата се ситуация.

Историята се заплита съвсем, когато майката на родилката започва да изнудва семейс-твото на ученика за пари. Тя изобщо не смята да гледа внука си сама и твърдо е решила да се сроди с другите дядо и баба на бебето, като иска все повече и повече неща от тях.

Родителите на Алекс обаче изненадващо получават доказателства, че техният син не е истинският баща на бебето... Безизходната ситуация се нажежава съвсем, а подозре-нията, че някой шантажира Алекс, окончателно взривяват двете семейства и спокойствоето на цял Костинброд.

Има ли шантаж? Каква е истината? Кой е истинският баща на бебето и какво ще се случи с живота на Алекс? – всичко това ще разберем този петък от 21:00 часа в „Съдби на кръстопът” по Нова ТВ.

 

текст: TeenViewSofia/Press
фотография: Press