Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Бюти икона | Грим | Коса и нокти | Тяло | Аромати | Здраве и фитнесВход / Регистрация

Кристина Хендрикс разкрива своите бюти трикове

29-10-2013     0
 

Кристина Хендрикс разкрива своите бюти трикове

Кристина Хендрикс от Момчетата от Медисън Авеню с един замах върна сексапила на порцелановата кожа и женствените форми на върха. Само тук, тази холивудска сирена разкрива тайните си за красота.

Твоята героиня, Джоан Холоуей има много отличителна външност, със своята фигура на пясъчен часовник и бляскав макиаж. Как сравняваш собствения си стил с нея?

Започнах да нося рокли по тялото,за да подчертая талията си. Всеки си мисли, че Джоан носи червено червило във всеки епизод, а действително то е коралово. В истинския живот аз обожавам рубинено червено.

Твоят вкус също ли е по-ретро като този на Джоан?

Аз съм по-женствена от Джоан. Нейният персонаж е изключително фризиран и изпипан,така че продуцентите държаха косата й да е вдигната. Отнема около час и половина прическа и грим, тъй като видът й е идеално скулптуриран. Обикновено си нося книга или плета,направих за съпруга си стоманено сив пуловер за сватбен подарък. От време-на време Джоан носи косата си пусната,но имам чувството,че не е правилно; сякаш не е тя. Когато не работя,обожавам луди рокендрол къдрици.

Ти действително си естествена блондинка,но още от 10 годишна боядисваш редовно косата си червена. Отнема ли много усилия?

Боядисваме косата ми преди всеки епизод, за да сме сигурни, че ще запази същата яркост. Използвам специален балсам за боядисани в червено коси. Действа като щит срещу слънцето.

Показваш повече плът на екрана. Как се подготвяш за това?

Ако краката ми са на показ, гримьорът добавя малко фон дьо тен в лосиона ми за тяло и го размазва. Но ако имам да ходя на събитие, аз сама си купувам фон дьо тен на Cover Girl и го смесвам с крем за тяло.

Как поддържаш фигурата си?

Новата ми страст е нискомасленият йогурт с горски плодове на Haagen-Dazs. Той е истинско откритие! Не мога да повярвам, че е нискомаслен. Няма смисъл, но е толкова вкусен!

Някакви други бюти трикове,които използваш?

Обожавам парфюми. Имам 10 ухания на L’Artisan Parfumeurs.В момента много харесвам амбър, но имаха и аромат на мандарина, който също е страхотен. Купих си го, когато снимахме пилотния епизод на Момчетата от Медисън авеню, така че всеки път щом се напръскам, си спомням колко развълнувана бях при започването на шоуто.
 

текст: TeenViewSofia
фотография: WENN