Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Бюти икона | Грим | Коса и нокти | Тяло | Аромати | Здраве и фитнесВход / Регистрация

Една сутрин с Bioderma

07-02-2014     0
 

Една сутрин с Bioderma

Грижата за кожата е задължителен елемент от ежедневната бюти програма на всяка жена, която цени не само външния си вид, но и здравето си. Здравата кожа е първата и най-важна стъпка към естествената красота, на която ние от ViewSofia сме почитатели.

Известни с иновативните си решения, които да превърнат грижата за кожата в лесно и приятно занимание, от Bioderma тази сутрин направиха демонстрация на своя нов продукт.

Представен от Мира Драганова, мениджър на Bioderma за България и Сърбия, AI correcteur е новият член в семейството Sebium; серия от продукти, предназначени за мазна и акнеична кожа.

За разлика от останалите му „събратя”, които елиминират акнето в проблемните зони, лекуват разширени пори и регулират качеството на себума, благодарение на специалната си съставка Fluidactiv, AI correcteur се проявава като незаменим козметичен помощник.Съставен от специална част със зелен коректор, туширащ пъпчиците и възпаленията, и покривен фон дьо тен, обогатен с вълшебната съставка Fluidactiv, този продукт е уникален хибрид, който съчетава грижата за кожата с функционалността на козметиката.След официалната част последва и демонстрация, при която професионален гримьор демонстрира как правилно да нанасяме новия продукт за максимален ефект.

Уютната и приятна атмосфера се допълваше от интересни решения в интериора, нежна музика и ароматно капучино с много пяна.


 

текст: ViewSofia
фотография: ViewSofia