Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Бюти икона | Грим | Коса и нокти | Тяло | Аромати | Здраве и фитнесВход / Регистрация

Червило + Връхна дреха в един цвят=Моден урок от Риана

24-02-2014     0
 

Червило + Връхна дреха в един цвят=Моден урок от Риана

Цветът на червилото обикновено съчетаваме или с любимата си рокля, или с някой силен акцент в облеклото ни. Като се замислим обаче, дрехата, в която най-често се появяваме пред света, е най-добрият приятел на човека: якето. Можем да го открием във всичките му форми и цветове през различните сезони: парка през есента, пухено яке за снеговете, и кожено за пролетно-летния период.

Инициаторът на идеята за модно-бюти уравнение „връхна дреха и червило” е барбадоската красавица Риана, която навръх 26-я си рожден ден публикува снимки в Instagram профила си от снежните преспи на ски-курорта Аспен. На тях певицата е облечена в страхотна виолетова пухенка, а устните й са като изписани в същия фуксия нюанс. Трябва да признаем, че на снежния фон, този ярък цвят изглежда още по-дързък и привлекателен, което за пореден път потвърждава хипотезата да не пренебрегваме по-смелите тонове през студените дни и нощи.
Ако искаме да постигнем бюти визията на Ри-Ри, ето и няколко козметични предложения:Молив за устни в матово лилаво, Never Say Never, NARS;

червило Heavenly Hybrid на MAC;

балсам за устни Bite Beauty, в цвят Grape/ Грозде;

червило Revlon ColorStay;

червило Rouge Pur Couture
 

текст: TeenViewSofia
фотография: Press на марката