Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
От подиума | Марки | Урок по стил | Street style | Модна иконаВход / Регистрация

Кейти Пери и Рита Ора дефилират в Moschino за Джеръми Скот

24-02-2014     0
 

Кейти Пери и Рита Ора дефилират в Moschino за Джеръми Скот

Кой да си помисли, че двете поп-певици ще зарежат сцената за котешката пътечка и модната седмица в Милано?

Истината е, че Ора и Пери се съгласили да участват в дефилето не само, за да демонстрират, че могат да бъдат талантиливи модели, но и поради факта, че това е първата колекция на Скот за Moschino. Дизайнерът пък е известен като моден любимец и на двете звезди.

Двете изпълнителки се появиха на подиума, облечени в златно-черни тоалети, позираха за фотографите, след което се върнаха в публиката, за да се насладят на остатъка от шоуто.

Като знак за благодарност Джеръми Скот не закъсня и постна обща снимки с двете поп-фурии, която озаглави: „Благодаря ви, Рита Ора и Кейти Пери, че сте най-страхотните приятелки, за които едно момче може да мечтае! Обичам ви и двете!”.

Пред онлайн изданието WWD ето какво дизайнерът сподели относно новата си колекция: „Чувствам се като дете на Коледа, което е засипано с толкова нови играчки, че не знае с коя да си играе”.

Освен черните и златисти елементи в колекцията на Скот откриваме и детайли от менюто на Макдоналдс под формата на рокля, облепена с хранително инфо, и акценти с анимационния герой, Спонджбоб Квадратни гащи.  

текст: TeenViewSofia
фотография: Instagram