Our network: ViewSofia.comSofiaStreetStyle.comTeenViewSofia.com
Бюти икона | Грим | Коса и нокти | Тяло | Аромати | Здраве и фитнесВход / Регистрация

Рита Ора става лицето на Roberto Cavlli

20-05-2014     0
 

Рита Ора става лицето на Roberto Cavlli

Британската певица от албански произход Рита Ора е само на 23, но на кариерата й в шоубизнеса можем само да се възхитим. Любимка на милиони по целия свят, тя е просто във вихъра на купона, черешката на който е любовта, подплатена с договор, на именити дизайнери.

Роберто Кавали също попадна съвсем наскоро под обаянието на звездата и логично я нае за лице на новата си рекламна кампания. Така известната италианска модна къща и певицата се "ожениха" за общи бизнес цели, като и Roberto Cavalli, и особено Рита изглеждат напълно доволни.

Все още за съвместната им работа не е известно много, само в социалните мрежи се появи информация за случващото си, след като Ора публикува няколко снимки с Ева Кавали, въздесъщата съпруга на "леопардовия" моден ас и Франческо Кародзини, в качеството му на ангажиран за заснемането на кампанията моден фотограф, съобщавайки, че така отбелязват успешното сключване на договора и предстоящата фотосесия.


Ева Кавалли и Рита Ора


Ева Кавалли, Франческо Карроззини и Рита Ора


Франческо Карроззини и Рита Ора

Напомняме, че Рита не е прохождаща в подобни дела. Дотук певицата вече е участвала в доста рекламни кампании: сътрудничества с DKNY, бранда на Мадона и дъщеря й Лурдес Material Girl, козмитечната фирма Rimel и спортните лейбъли Superga и Adidas са в номенклатурата на звездата, а смеем да твърдим и че занапред очакваме още.


Рита Ора  в рекламната кампания на Material Girl


Рита Ора  в рекламната кампания на Rimmel


Рита Ора  в рекламната кампания на DKNY
 

текст: TeenViewSofia
фотография: All Over Press